Dynamiske annonser for å øke salg av bruktbil

Bakgrunn

Utfordring

Bruktbil kompleksitet

Salg av bruktbil er et stadig viktigere fokusområde innen bilbransjen. Teknisk kompleksitet gjorde at Bavaria ikke kunne annonsere for bruktbil på en effektiv måte. 

Hensikt

Selge flere bruktbiler

Hensikten med bruktbil-annonseringen var å eksponere bilene til flere potensielle kjøpere, skape flere henvendelser og i forlengelsen selge flere bruktbiler. 

Leveranse

Automatisert feed

En automatisert feed-løsning hvor data kontinuerlig hentes direkte fra bavaria.no/bruktbil for hver eneste bruktbil og vises i en dynamisk feed-basert annonse basert på tilgjengelige biler på tvers av forhandlere

Gjennomføring

bavaria-case-process

For å kunne lage bruktbilannonsene automatiske, var vi avhengige av å kunne hente ut informasjon om alle bruktbilene fortløpende. Dette inkluderer felter som bilde av bilen, årsmodell, utstyr, km. stand osv. Vi satte opp en automatisk scraper til å gå igjennom alle brukte biler som legges ut og scrape informasjonen.

 

Med en automatisert feed så endres bilder, annonsetekst og pris automatisk. Vi har benyttet oss av Hunch som teknisk plattform. Dette gjorde at vi effektiv kunne annonsere for en rekke ulike bruktbiler til en relevant målgruppe for ulike forhandlerne.

Uttaket ble tatt ut på Facebook, og synliggjort gjennom Bavaria sine 12 forhandlere.

bavaria-case-phone-2

Resultater fra pilotperioden

0
annonsevisninger
0 klikk
til bruktbilannonser på bavaria.no
0 leads
fra annonseringen

Disse brukerne kan Bavaria bygge førstepartsdata-målgrupper på, noe som har et meget stort verdi for fremtidig salg av både bruktbil og nye biler. 

0 %
av alle henvendelser fra bruktbilannonser på bavaria.no kommer fra disse annonsene i pilotperioden.
0 %
av trafikken til bruktbilannonsene på bavaria.no kommer fra disse annonsene.
Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg?

       

ADRESSE

Amidays AS
Bygdøy allé 1
0257 Oslo
Org nr. 918 416 846

KONTAKT

[email protected]
+47 905 65 902
+47 917 17 947