Tilbake

Karriere

Hvorfor
jobbe i
Amidays?

Vi tror på en inkluderende arbeidskultur, der alle får brukt sine individuelle styrker til glede for seg selv, våre kundene og sine kollegaer. I Amidays gir vi hverandre mye ansvar og tillit, men forventer også at dette forvaltes klokt og ansvarsfullt. Som et uavhengig og sterkt alternativ til større og mer tungrodde organisasjoner kan vi ofte langt raskere skape nye muligheter og spennende faglige utfordringer for den enkelte og oss som miljø, enn det som er mulig andre steder.

Vi er alltid genuint nysgjerrige og åpne for å møte andre bra folk, som kanskje kan bli fremtidige kollegaer. For å gjøre det enklere for deg å vurdere om vi kan være en fremtidig god match, har vi listet opp et par ting vi tror på, og som kjennetegner oss.

  • Vi tror at “godt arbeid belønnes med mer arbeid”. Gjør vi en bra jobb, står på og oppfører oss som ryddige folk, så får vi mer å gjøre og nye spennende oppgaver.
  • Vi tror på å gi hverandre plass og tillit til å skyte fart i den retningen og i det tempoet som oppleves som riktig for den enkelte, så sant det er en god link til fellesskapet vårt
  • Vi tror på et mangfoldig miljø. Blir vi for like, tenker for mye i de samme banene eller ikke tør å utfordre hverandre på en konstruktiv måte, så går vi glipp av mye.
  • Vi tror på inkludering. Å være en del av et team når ulike oppgaver skal løses, er både smartere, mer lærerikt og morsommere. Hos oss finnes det ingen siloer eller isolerte øyer.
  • Vi tror på det å lære og ha det moro sammen. Minst 10 % av overskuddet vårt går til til læring og felles aktiviteter.
  • Vi tror på selvledelse. Hos oss går det fort. Vi jobber mye. Det stiller krav til at hver og en kan ta et stort ansvar for å styre og gjennomføre egne arbeidsoppgaver. Mer frihet, ansvar og muligheter kommer som en fortjent konsekvens.
  • Vi liker barn. Spesielt våre egne. Vi betaler differansen mellom fastlønn og det man får av staten i foreldrepermisjon, om man får barn som Amidays-ansatt.
  • Også tror vi på en veldig, veldig god pensjonsordning på tross av at det er evig lenge til vi skal slutte å jobbe. Den koster oss «kjetting», men det er helt OK!
  • Om dette resonnerer med ting du selv tror på tror på – enten du er en senior med solid track record eller en nyutdannet digital markedsfører med pågangsmot til tusen – så vil vi gjerne høre fra deg. Å ta en uformell kaffe med spennende folk for å bli litt bedre kjent, er sjeldent feil, tenker vi. Gi oss beskjed om du tenker det samme, så sees vi eller snakkes nærmere!

Ledige stillinger

Vi er alltid nysgjerrige og åpne for å ta en prat med deg som mener Amidays kan være en fremtidig spennende arbeidsplass. Om vi ikke har en ledig stillingsutlysning ute, oppfordrer vi deg likevel til å ta direkte kontakt med oss. Kanskje gir det mening å opprette en helt ny stilling basert på nettopp din kunnskap, erfaring og ikke minst ambisjoner for fremtiden?