Om oss

Faglig ekspertise, hands-on involvering, og et sterkt engasjement for å skape vekst i en vennlig og tydelig samarbeidsform. Det er oss. Men alt vi gjør handler om deg.

Et uavhengig alternativ

Vi har tatt med oss kunnskap fra bransjeledende arbeidsgivere og erfaring fra å ha bistått ledende norske og internasjonale kunder over mange år. Denne ballasten kombinerer vi med høye ambisjoner på egne og andres vegne, vår egen tilnærming og verdier vi deler i fellesskap. Vi jobber målrettet hver eneste dag for å bli det stedet både kunder og ansatte ønsker å være. Vi er og skal være et spennende og høyst relevant alternativ på alle måter. 

Som et uavhengig byrå ønsker vi å strekke oss lenger, jobbe raskere og finne smidigere løsninger for å gjøre din hverdag som oppdragsgiver og annonsør enklere. Vårt mål om å forenkle det komplekse omfatter alle deler av vår virksomhet. For deg som kunde innebærer det alt fra korte, tydelige avtaler til full åpenhet om hvordan hver krone av mediebudsjettet anvendes. 

Lagspillere med nettverk!

Vi skal ikke være gode på alt. Vi tror de beste resultatene for deg som kunde skapes i tett samarbeid med øvrige dyktige spesialister som virkelig kan sakene sine – enten de jobber internt i din virksomhet eller hos dine andre samarbeidspartnere. Har du behov som vi i Amidays ikke dekker, setter vi deg gjerne i kontakt med eksperter og fagmiljøer i vårt eget nettverk, enten du trenger kreativ kraft, engasjerende innhold eller dyktige digitale produsenter. Vi kan mange års erfaring fra tett samarbeid med markedets fremste rådgivningsmiljøer og byråer på en rekke områder, som din virksomhet kan dra veksel på sammen med oss.

Navnet Amidays

Hvorfor navnet Amidays? Ami betyr venn og days betyr… dager. Dager med venner, altså. I en verden der bruk av nye former for teknologi og anvendelse av data blir stadig viktigere for å lykkes, handler suksess og trivsel heldigvis fremdeles også om mennesker som ønsker å lykkes sammen og som vil hverandre vel. Vi er et miljø som tror på noe mer enn et transaksjonelt samarbeid. Dager med ærlige og tydelige venner er en rettesnor for hvordan arbeidet med kunder, samarbeidspartnere og kollegaer skal oppleves. Vi tror smart digital markedsføring i kombinasjon med en genuint vennlig og tydelig samarbeidsform gjør hverdagen bedre for deg – og oss som bistår underveis for at du skal lykkes.

Teamet

Jakob Skåltveit / Daglig leder og co-founder

Jakob arbeider som strategirådgiver innen marketing, som kundeansvarlig og som sparringspartner for ledelsen hos våre oppdragsgivere. Han kommer fra stillingen som Director of Marketing Services i Making Waves, der han også var partner i The North Alliance. Tidligere var Jakob Director of Marketing Communications i Gambit Hill+Knowlton Strategies og markedssjef i Volvo. Han har arbeidet på tvers av markedsføringsdisipliner i tett samarbeid med en rekke norske og utenlandske byråer for å sikre helhetlig og integrert markedsføring for en rekke av markedets største annonsører og merkevarer.

[email protected]
+47 905 65 902

Arvid Cedergren / Operasjonelt ansvarlig og co-founder

Arvid har det faglige ansvaret for våre byråleveranser og arbeider som strategirådgiver innen annonseringsteknologi- og databruk, samt digital forretningsutvikling. Han kommer fra stillingen som Head of Media and Distribution i Making Waves med ansvar for strategisk og operativ bruk av annonseteknologi. Før Making Waves var Arvid leder for programmatic i Schibsted Media Group, der han var sentral i oppbyggingen av Schibsteds annonsebørs i Norge med ansvar for programmatisk annonsering og datatjenester til konsernets norske mediehus, som Aftenposten og VG.

[email protected]
+47 917 17 947

Henrik Hernes Amidays

Henrik C. Hernes / Digitalrådgiver / Markedsføringsteknologi

Henrik arbeider med rådgivning innen valg, implementering og automatisering av annonseringsteknologi knyttet til programmatisk kjøp, samt data- og målgruppestrategi, i tillegg til å være operasjonelt ansvarlig for flere kunder. Han kom fra stillingen som Marketing Technologist og fagansvarlig for programmatic i MediaCom etter å ha hatt stillingen som programmatic buying planner. I MediaCom arbeidet Henrik med programmatisk kjøp og anvendelse av data for kunder som IKEA, Volkswagen mf. Henrik er også leder for bransjeorganisasjonen INMAs programmatiske faggruppe.

[email protected]
+47 930 64 448

Ragnhild Skreden Amidays

Ragnhild Skreden / Digitalrådgiver / Performance og SEO

Ragnhild arbeider med rådgivning og effektiv utnyttelse av søkeordsannonsering (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO) og annonsering i sosiale medier, i tillegg til å holde kurs og bistå med in-housing. Ragnhild har bakgrunn som betalte medier-spesialist i RED Performance, der hun hadde løpende ansvar for annonsering ved bruk av Google Ads, Facebook, Linkedin, Snap mm. for både norske og nordiske kunder i tett samspill med kompletterende annonseringsdispipliner.

Ragnhild@amidays.com
+47 906 34 273

Jenny Vassileva / Senior performance rådgiver

Jenny har ansvar for SEM-analyser og audits, strategier, annonseoppsett og planer, i tillegg til at hun løpende arbeider for å utnytte søkeordsannonsering etter beste praksis til enhver tid. Med bakgrunn fra flere stillinger i Google er Jenny en tungvekter på området. Erfaringen omfatter rollen som optimaliseringsekspert for å sikre at KPIer er i tråd med forretnings- og markedsmål. Jenny har tidligere vært rådgiver for Innovasjon Norge og Elkjøp m.f., og har arbeidet med betalt søk, Google display, shopping og video i snart 10 år.

[email protected]

Christina Veliz Amidays

Christina Veliz / Digital Campaign Manager

Som Digital Campaign Manager håndterer Christina våre kunders programmatiske og paid social-kampanjer for å sikre løpende målbar avkastning og resultatoppnåelse. Christina kommer fra stillingen som Head of Marketing and Sales i Datalex Software AS, og har blant annet erfaring fra bruk av digital markedsføring knyttet til salg og kundeakkvisisjon fra bransjer som consulting, legal, finance og engineering.

[email protected]
+47 452 65 913

Simen Wilsher Lohre / Økonomiansvarlig

Simen er trolig norges yngste CFO. Han holder kontroll på økonomi- og virksomhetsstyring, i tillegg til å være løpende involvert i vekstplanlegging og forretningsutvikling. Simen er utdannet økonom fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet. I Amidays har Simen ansvaret for alle oppgaver innen økonomistyring, budsjettering, regnskapsføring og samarbeidet med revisor, våre kunder og leverandører knyttet til økonomi.

[email protected]
+47 900 80 456

Elisabeth Gullikstad Albech / Senior digital rådgiver

Elisabeth benytter sin omfattende erfaring fra både byrå- og publisistsiden til å utnytte samspillet mellom ulike annonseringskanaler. Med bakgrunn som senior digital rådgiver og programmatisk fagansvarlig i teknologibyrået Keyteq, samt flere år som programmatic solution manager i Schibsted, bistår også Elisabeth som fagekspert innen planlegging og utnyttelse av adtech. Elisabeth er vant til å ha ansvar for både kunder og prosjekter, og for samspillet mellom publisister, byråer og annonsører. Få rådgivere har flere personlige Google sertifiseringer enn Elisabeth. 

[email protected]
+47 419 07 217