Om oss

Faglig ekspertise, hands-on involvering, og et sterkt engasjement for å skape vekst i en vennlig og tydelig samarbeidsform. Det er oss. Men alt vi gjør handler om deg.

Et uavhengig alternativ

Vi har tatt med oss kunnskap fra bransjeledende arbeidsgivere og erfaring fra å ha bistått ledende norske og internasjonale kunder over mange år. Vi jobber målrettet hver eneste dag for å bli det stedet både kunder og ansatte ønsker å være. Vi er og skal være et spennende og høyst relevant alternativ på alle måter.

Som et uavhengig byrå ønsker vi å strekke oss lenger, jobbe raskere og finne smidigere løsninger for å gjøre din hverdag som oppdragsgiver enklere. For deg som kunde innebærer det alt fra korte, tydelige avtaler til full åpenhet om hvordan hver krone av mediebudsjettet anvendes.

Lagspillere med nettverk

Vi skal ikke være gode på alt. Vi tror de beste resultatene for deg som kunde skapes i tett samarbeid med øvrige dyktige spesialister som virkelig kan sakene sine – enten de jobber internt i din virksomhet eller hos dine andre samarbeidspartnere. Har du behov som vi i Amidays ikke dekker, setter vi deg gjerne i kontakt med eksperter og fagmiljøer i vårt eget nettverk, enten du trenger kreativ kraft, engasjerende innhold eller dyktige digitale produsenter.

Navnet Amidays

Hvorfor navnet Amidays? Ami betyr venn og days betyr… dager. Dager med venner, altså. Vi tror smart digital markedsføring i kombinasjon med en genuint vennlig og tydelig samarbeidsform gjør hverdagen bedre for deg – og oss som bistår underveis for at du skal lykkes.

Teamet

CEO | Senior Advisor

Jakob arbeider som strategirådgiver innen marketing, som kundeansvarlig og som sparringspartner for ledelsen hos våre oppdragsgivere. Han kommer fra stillingen som Director of Marketing Services i Making Waves, der han også var partner i The North Alliance. Tidligere var Jakob Director of Marketing Communications i Gambit Hill+Knowlton Strategies og markedssjef i Volvo. Han har arbeidet på tvers av markedsføringsdisipliner i tett samarbeid med en rekke norske og utenlandske byråer for å sikre helhetlig og integrert markedsføring for en rekke av markedets største annonsører og merkevarer.

[email protected]
+47 905 65 902

Arvid Cedergren

COO | Senior Advisor

Arvid har det faglige ansvaret for våre byråleveranser og arbeider som strategirådgiver innen annonseringsteknologi- og databruk, samt digital forretningsutvikling. Han kommer fra stillingen som Head of Media and Distribution i Making Waves med ansvar for strategisk og operativ bruk av annonseteknologi. Før Making Waves var Arvid leder for programmatic i Schibsted Media Group, der han var sentral i oppbyggingen av Schibsteds annonsebørs i Norge med ansvar for programmatisk annonsering og datatjenester til konsernets norske mediehus, som Aftenposten og VG.

[email protected]
+47 917 17 947

Magnus Leirfall

Økonomisjef

Magnus jobber som Økonomisjef i Amidays og har totalansvaret for økonomistyringen i selskapet. Han har mange års erfaring som Økonomisjef, Daglig leder og kommer rett fra lederstilling i et selskap han var medeier i. Magnus vil være løpende involvert i vekstplanlegging og forretningsutvikling i Amidays.

[email protected]
+47 489 51 538

Trine Kvam Hviding

Trine Kvam Hviding

Client Director | Senior Advisor

Trine har ansvaret for å sikre helhetlige leveranser fra teamene, og bidrar med sin strategiske erfaring som tidligere kundeansvarlig og rådgiver. Hun har lang erfaring innen strategisk medieplanlegging innen alle mediekanaler for mange av Norges største annonsører. Med dette sikrer hun at våre rådgivnings- og annonseringstjenester skaper reell vekst for våre kunder. Trine har tidligere erfaring som digital kundedirektør og en del av ledelsen i RED Media. Her hadde hun ansvar for rådgivningstjenestene,  samt leveranse-, fag- og personalansvar for en rekke rådgivere og spesialister. Hun har også tidligere vært ansvarlig for markedsføring og salg i Lufthansa Gruppen.

[email protected]
+47 468 29 656

Marte Nordsveen

Advisor | Client Lead

Med flere års bakgrunn fra Group M mediebyrået Wavemaker, der Marte har vært ansvarlig for leveransene til en rekke ulike kunder, er hun et sentralt bindeledd mellom våre oppdragsgivere og ulike spesialister i Amidays i form av å planlegge og styre sterke tverrfaglige leveranser. Ved siden av arbeidet i Amidays fullfører Marte et masterstudie i økonomi og ledelse med spesialisering i markedsføringsledelse.

[email protected]
+47 400 72 645

Lina Agdestein

Advisor | Client Lead

Som rådgiver i Amidays, er Lina et sentralt bindeledd mellom våre oppdragsgivere og ulike spesialister, i form av å planlegge og styre tverrfaglig leveranser. Lina har flere års bakgrunn fra Group M mediebyrået Wavemaker, hvor hun vært kunderådgiver og ansvarlig for leveranse til flere ulike kunder. Lina har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har også flere års ledelseserfaring fra Forsvaret.

[email protected]
+47 900 49 478

Senior Digital Specialist | SEO Lead

Erik jobber med alt fra søkeordsanalyser til gjennomføring av tekniske SEO audits og løpende optimaliseringsarbeidet for å sikre økt ikke-betalt trafikkvekst, som også inkluderer CRO-rådgivning. Med erfaring fra oppsett og utvikling av nettsider, bistår Erik våre oppdragsgivere med å optimalisere nettsidene deres for økt organisk synlighet og rangering i søkemotorer. Erik har en bachelorgrad i medievitenskap fra UiO og har erfaring fra eget netthandelselskap.

[email protected]

+47 414 26 079

Felix Gadderud

Digital Specialist

Etter å ha vært intern i Amidays, jobber Felix nå som associate digital specialist med hovedfokus på SEO. Som utdanningsbakgrunn, har Felix en Bachelorgrad innen Business Administration (BBA). Med tidligere SEO erfaring fra å ha jobbet som Editor for GSG, er Felix nå en viktig del av å utarbeide SEO-analyser og sikre maksimal organisk synlighet for våre kunder.

[email protected]

+47 934 99 971

Elisabeth Gullikstad Albech

Elisabeth Gullikstad Albech

Head of Programmatic

Elisabeth benytter sin omfattende erfaring fra både byrå- og publistsiden til å utnytte samspillet mellom ulike annonseringskanaler. Med bakgrunn som senior digital rådgiver og programmatisk fagansvarlig i teknologibyrået Keyteq, samt flere år som programmatic solution manager i Schibsted, bistår også Elisabeth som fagekspert innen planlegging og utnyttelse av adtech. Elisabeth er vant til å ha ansvar for både kunder og prosjekter, og for samspillet mellom publisister, byråer og annonsører. Få rådgivere har flere personlige Google sertifiseringer enn Elisabeth.

[email protected]
+47 419 07 217

Hashir hjemmesiden

Hashir Ahmed

Senior Digital Specialist | DCO Lead

Hashir er en svært dyktig og erfaren programmatisk spesialist fra en ledende trading desk i Norge. Han skal jobbe som programmatisk- og ad-tech-spesialist i tillegg til å jobbe med digital rådgivning og oppfølging av kunder. Han har tidligere jobbet med flere av landets ledende annonsører som Ad-Ops Manager i Schibsted og han kommer nå fra en stilling som Programmatic Specialist i Amnet/Amplifi (Dentsu).

[email protected]

+47 993 02 270

Hotan Nejad

Digital Specialist

Hotan har flere års erfaring som Ad-Operations Manager i Schibsted, har Hotan hatt ansvar for optimalisering, rådgivning og oppfølging av kampanjer for store og mellomstore annonsører bla. innen varehandel. I Amidays bidrar Hotan ytterligere til å styrke våre leveranser og tjenester innen programmatisk kjøp og anvendelse av annonseringsteknologi. 

[email protected]
+47 970 86 991

Madelene Orderud

Senior Digital Specialist | Data & Analytics Lead

Madelene er spesialist på måling og analyse av alle typer trafikk- og marketing-data med bakgrunn fra Norsk Tipping og Precis Digital. Med ansvar for oppsett og implementeringer av Google Analytics og Google Tag manager, i tillegg til å arbeid med data warehouse-løsninger og datavisualisering, er Madelene en “source of truth” når det kommer til webanalyse og marketing analytics. Med seg i bagasjen har Madelene en mastergrad i Business Analytics and Management Sciences fra University of Southampton.

[email protected]
+47 958 89 514

Johan Sæter

Senior Digital Specialist | SEM Lead

I Amidays arbeider Johan som spesialist på betalt søk (SEM), som rådgiver innen bruk av paid social, og i prosjekter knyttet til digital medie- og vekststrategi. Johan har bakgrunn fra Precis Digital i København og Oslo, der han bla. var Paid Search Lead og bistod merkevarer som HBO, Loreal, AutoStore og Voice. Med en Master of Science i Brand & Communication fra Copenhagen Business School har Johan alltid et ekstra øye på de forretningsmessige sidene ved all digital markedsføring.

[email protected]
+47 988 95 049

Jenny Duers

Senior Digital Specialist

Jenny har ansvar for SEM-analyser og audits, strategier, annonseoppsett og planer, i tillegg til at hun løpende arbeider for å utnytte søkeordsannonsering etter beste praksis til enhver tid. Med bakgrunn fra flere stillinger i Google er Jenny en tungvekter på området. Erfaringen omfatter rollen som optimaliseringsekspert for å sikre at KPIer er i tråd med forretnings- og markedsmål. Jenny har tidligere vært rådgiver for Innovasjon Norge og Elkjøp m.f., og har arbeidet med betalt søk, Google display, shopping og video i snart 10 år.

[email protected]

Christina Veliz

Digital Specialist

Som Digital Specialist håndterer Christina våre kunders programmatiske og paid social-kampanjer for å sikre løpende målbar avkastning og resultatoppnåelse. Christina kommer fra stillingen som Head of Marketing and Sales i Datalex Software AS, og har blant annet erfaring fra bruk av digital markedsføring knyttet til salg og kundeakkvisisjon fra bransjer som consulting, legal, finance og engineering.

[email protected]
+47 452 65 913

Rebecca Økland

Rebecca Økland

Senior Digital Specialist | Paid Social Lead

Rebecca startet som intern hos Amidays, og er nå fast ansatt som Paid Social spesialist. Som Paid Social spesialist jobber hun med digital annonsering for våre kunder via kanalene Facebook, Snapchat og Linkedin. Hun er markedsansvarlig for Amidays på alle kanaler som innebærer strategi, planlegging og gjennomføring av aktiviteter på alle plattformer. Rebecca har bachelor i internasjonal markedsføring og innovasjon og entreprenørskap. 

[email protected]
+47 901 11 063

Aussie / Kontorhund

Aussie er Amidays kontorhund og har vært det siden han var valp. Hans primære oppgave er å bidra til trivsel blant ansatte og kunder, i tillegg til å avbryte møter som blir for lange.

Mette / Kontorhund

Mette er Amidays siste tilskudd for å bidra til ytterligere trivsel. Hennes ansvarsområde er hovedsakelig sentrert rundt lek og kos, samt å holde Aussie med godt selskap.

Amidays Advisory Board

For å sikre at vi løpende får innspill, perspektiver og gode råd fra eksterne eksperter, som både kjenner oss som byrå og markedene vi opererer i, har vi et fast advisory board. Medlemmene som vi løpende rapporterer og avlegger status til består av følgende personer.

Geir Jangås

Geir Jangås / Head of Digital and Analytics, Telia

Med internasjonal ledererfaring og tung sektorkompetanse fra media, annonsering, analyse og konsulentvirksomhet, hjelper Geir oss med å identifisere og adressere viktige trender og muligheter i skjæringspunktet mellom teknologi og data.

Anna Pradzynska

Anna Pradzynska / VP Marketing and Brand, Canal Digital

Med bakgrunn fra globale lederstillinger i Lego og Stokke hjelper Anna oss med å se våre tjenester og oss som byrå fra et kundeperspektiv. Annas strategiske tilnærming til branding i digitale kanaler er til inspirasjon og nytte i forvaltningen av både våre kunders og vår egen merkevare.

Egil Tenold

Egil Tenold / Chief Consultant, Evry

Som mangeårig leder i ulike konsulentselskaper og mer bransjeerfaring fra IT, finans og retail, er Egil en sterk rådgiver for oss på områder som consulting, digital forretningsutvikling og vekstrådgivning. Et av Egil viktigste bidrag er å rådgi oss om hvordan Amidays skal skaleres videre opp.

Trond Lohre

Trond Lohre / Chairman at Amidays

Utover rollen som styreformann i Amidays med alt det innebærer, bidrar Trond med sin erfaring fra oppbygging, vekstplanleggnig, ledelse og salg av selskaper. Trond sikrer at Amidays til enhver tid har alt av ulike formalia i orden i henhold til gjeldende avtaler og regelverk som stilles til oss som aksjeselskap.

       

ADRESSE

Amidays AS
Bygdøy allé 1
0257 Oslo
Org nr. 918 416 846

KONTAKT

[email protected]
+47 905 65 902
+47 917 17 947