Om oss

Faglig ekspertise, hands-on involvering, og et sterkt engasjement for å skape vekst i en vennlig og tydelig samarbeidsform. Det er oss. Men alt vi gjør handler om deg.

Et uavhengig alternativ

Vi har tatt med oss kunnskap fra bransjeledende arbeidsgivere og erfaring fra å ha bistått ledende norske og internasjonale kunder over mange år. Vi jobber målrettet hver eneste dag for å bli det stedet både kunder og ansatte ønsker å være. Vi er og skal være et spennende og høyst relevant alternativ på alle måter.

Som et uavhengig byrå ønsker vi å strekke oss lenger, jobbe raskere og finne smidigere løsninger for å gjøre din hverdag som oppdragsgiver enklere. For deg som kunde innebærer det alt fra korte, tydelige avtaler til full åpenhet om hvordan hver krone av mediebudsjettet anvendes.

Lagspillere med nettverk

Vi skal ikke være gode på alt. Vi tror de beste resultatene for deg som kunde skapes i tett samarbeid med øvrige dyktige spesialister som virkelig kan sakene sine – enten de jobber internt i din virksomhet eller hos dine andre samarbeidspartnere. Har du behov som vi i Amidays ikke dekker, setter vi deg gjerne i kontakt med eksperter og fagmiljøer i vårt eget nettverk, enten du trenger kreativ kraft, engasjerende innhold eller dyktige digitale produsenter.

Navnet Amidays

Hvorfor navnet Amidays? Ami betyr venn og days betyr… dager. Dager med venner, altså. Vi tror smart digital markedsføring i kombinasjon med en genuint vennlig og tydelig samarbeidsform gjør hverdagen bedre for deg – og oss som bistår underveis for at du skal lykkes.

Teamet

Jakob Skåltveit / Daglig leder og co-founder

Jakob arbeider som strategirådgiver innen marketing, som kundeansvarlig og som sparringspartner for ledelsen hos våre oppdragsgivere. Han kommer fra stillingen som Director of Marketing Services i Making Waves, der han også var partner i The North Alliance. Tidligere var Jakob Director of Marketing Communications i Gambit Hill+Knowlton Strategies og markedssjef i Volvo. Han har arbeidet på tvers av markedsføringsdisipliner i tett samarbeid med en rekke norske og utenlandske byråer for å sikre helhetlig og integrert markedsføring for en rekke av markedets største annonsører og merkevarer.

[email protected]
+47 905 65 902

Arvid Cedergren

Arvid Cedergren / Operasjonelt ansvarlig og co-founder

Arvid har det faglige ansvaret for våre byråleveranser og arbeider som strategirådgiver innen annonseringsteknologi- og databruk, samt digital forretningsutvikling. Han kommer fra stillingen som Head of Media and Distribution i Making Waves med ansvar for strategisk og operativ bruk av annonseteknologi. Før Making Waves var Arvid leder for programmatic i Schibsted Media Group, der han var sentral i oppbyggingen av Schibsteds annonsebørs i Norge med ansvar for programmatisk annonsering og datatjenester til konsernets norske mediehus, som Aftenposten og VG.

[email protected]
+47 917 17 947

Hanna Hedemark / Delivery Manager

Med flere års bakgrunn som ansvarlig for den løpende håndteringen av kunder i tett samarbeid med strategi- og spesialistkollegaer i et av Norges største mediebyråer, vil Hanna bidra til å være en sterk brobygger mellom våre oppdragsgivere, våre ulike spesialister og kundeansvarlige i Amidays.

[email protected]
+47 454 88 664

Trine Kvam Hviding

Trine Kvam Hviding / Client Director

Trine har ansvaret for å sikre helhetlige leveranser fra teamene, og bidrar med sin strategiske erfaring som tidligere kundeansvarlig og rådgiver. Hun har lang erfaring innen strategisk medieplanlegging innen alle mediekanaler for mange av Norges største annonsører. Med dette sikrer hun at våre rådgivnings- og annonseringstjenester skaper reell vekst for våre kunder. Trine har tidligere erfaring som digital kundedirektør og en del av ledelsen i RED Media. Her hadde hun ansvar for rådgivningstjenestene,  samt leveranse-, fag- og personalansvar for en rekke rådgivere og spesialister. Hun har også tidligere vært ansvarlig for markedsføring og salg i Lufthansa Gruppen.

[email protected]
+47 468 29 656

Kristoffer Moland Andreassen / Head of SEM

Kristoffer har opparbeidet seg en solid karriere innen SEM, etter å ha jobbet i over 8 år i et av landets største og fremste miljøer innen betalt søk. I Amidays vil Kristoffer videreutvikle og profesjonalisere dette tjenesteområdet ytterligere, spesielt innen kundeutvikling og automatisering ved hjelp av teknologi og data.

[email protected]
+47 452 19 311

Erik Egeriis / SEO rådgiver

Erik jobber med alt fra søkeordsanalyser til gjennomføring av tekniske SEO audits. Med erfaring fra oppsett og utvikling av nettsider, hjelper Erik kundene med å optimalisere for organisk synlighet i søkemotorer. Erik har en bachelorgrad i medievitenskap fra UiO og har erfaring fra eget netthandelselskap.

[email protected]

+47 414 26 079

Hashir hjemmesiden

Hashir Ahmed / Digital rådgiver / Programmatisk spesialist

Hashir er en svært dyktig og erfaren programmatisk spesialist fra en ledende trading desk i Norge. Han skal jobbe som programmatisk- og ad-tech-spesialist i tillegg til å jobbe med digital rådgivning og oppfølging av kunder. Han har tidligere jobbet med flere av landets ledende annonsører som Ad-Ops Manager i Schibsted og han kommer nå fra en stilling som Programmatic Specialist i Amnet/Amplifi (Dentsu).

[email protected]

+47 993 02 270

Vegard Moberg / Head of SEO

Vegard er ansvarlig for den faglige og helhetlige leveransen av SEO tjenester i Amidays. Tidligere har han vært senior SEO-spesialist hvor han ledet SEO-leveransen for noen av Norges aktører som Vitusapotek, Fretex og Lofavør. Han har også jobbet som SEO-analytiker i London, hvor han jobbet med globale aktører som John Lewis, Thomas Cook Airline, Club Med og Lucottica. Vegard har i tillegg erfaring som digital marketing manager, hvor han hadde ansvar for markedsføring og driv av e-helse nettsider rettet mot det norske markedet.

[email protected]
+47 918 21 010

Elisabeth Gullikstad Albech

Elisabeth Gullikstad Albech / Head of Programmatic

Elisabeth benytter sin omfattende erfaring fra både byrå- og publistsiden til å utnytte samspillet mellom ulike annonseringskanaler. Med bakgrunn som senior digital rådgiver og programmatisk fagansvarlig i teknologibyrået Keyteq, samt flere år som programmatic solution manager i Schibsted, bistår også Elisabeth som fagekspert innen planlegging og utnyttelse av adtech. Elisabeth er vant til å ha ansvar for både kunder og prosjekter, og for samspillet mellom publisister, byråer og annonsører. Få rådgivere har flere personlige Google sertifiseringer enn Elisabeth.

[email protected]
+47 419 07 217

Jenny Duers / Senior performance spesialist

Jenny har ansvar for SEM-analyser og audits, strategier, annonseoppsett og planer, i tillegg til at hun løpende arbeider for å utnytte søkeordsannonsering etter beste praksis til enhver tid. Med bakgrunn fra flere stillinger i Google er Jenny en tungvekter på området. Erfaringen omfatter rollen som optimaliseringsekspert for å sikre at KPIer er i tråd med forretnings- og markedsmål. Jenny har tidligere vært rådgiver for Innovasjon Norge og Elkjøp m.f., og har arbeidet med betalt søk, Google display, shopping og video i snart 10 år.

[email protected]

Christina Veliz / Campaign Manager

Som Digital Campaign Manager håndterer Christina våre kunders programmatiske og paid social-kampanjer for å sikre løpende målbar avkastning og resultatoppnåelse. Christina kommer fra stillingen som Head of Marketing and Sales i Datalex Software AS, og har blant annet erfaring fra bruk av digital markedsføring knyttet til salg og kundeakkvisisjon fra bransjer som consulting, legal, finance og engineering.

[email protected]
+47 452 65 913

Simen Lohre

Simen Wilsher-Lohre / Økonomiansvarlig

Simen holder kontroll på økonomi- og virksomhetsstyring, i tillegg til å være løpende involvert i vekstplanlegging og forretningsutvikling. I Amidays har Simen ansvaret for alle oppgaver innen økonomistyring, budsjettering, regnskapsføring og samarbeidet med revisor, våre kunder og leverandører knyttet til økonomi.

[email protected]
+47 900 80 456

Rebecca Økland

Rebecca Økland / Campaign Manager

Rebecca startet som intern hos Amidays, og er nå fast ansatt som Campaign Manager. Som Campaign Manager jobber hun med digital annonsering for våre kunder via kanalene Facebook, Snapchat og Linkedin. Hun er markedsansvarlig for Amidays på alle kanaler som innebærer strategi, planlegging og gjennomføring av aktiviteter på alle plattformer. Rebecca har bachelor i internasjonal markedsføring og innovasjon og entreprenørskap. 

[email protected]com
+47 901 11 063

Aussie / Kontorhund

Aussie er Amidays kontorhund og har vært det siden han var valp. Hans primære oppgave er å bidra til trivsel blant ansatte og kunder, i tillegg å avbryte møter som blir for lange.

Amidays Advisory Board

For å sikre at vi løpende får innspill, perspektiver og gode råd fra eksterne eksperter, som både kjenner oss som byrå og markedene vi opererer i, har vi et fast advisory board. Medlemmene som vi løpende rapporterer og avlegger status til består av følgende personer.

Geir Jangås

Geir Jangås / Head of Digital and Analytics, Telia

Med internasjonal ledererfaring og tung sektorkompetanse fra media, annonsering, analyse og konsulentvirksomhet, hjelper Geir oss med å identifisere og adressere viktige trender og muligheter i skjæringspunktet mellom teknologi og data.

Anna Pradzynska

Anna Pradzynska / VP Marketing and Brand, Canal Digital

Med bakgrunn fra globale lederstillinger i Lego og Stokke hjelper Anna oss med å se våre tjenester og oss som byrå fra et kundeperspektiv. Annas strategiske tilnærming til branding i digitale kanaler er til inspirasjon og nytte i forvaltningen av både våre kunders og vår egen merkevare.

Egil Tenold

Egil Tenold / Chief Consultant, Evry

Som mangeårig leder i ulike konsulentselskaper og mer bransjeerfaring fra IT, finans og retail, er Egil en sterk rådgiver for oss på områder som consulting, digital forretningsutvikling og vekstrådgivning. Et av Egil viktigste bidrag er å rådgi oss om hvordan Amidays skal skaleres videre opp.

Trond Lohre

Trond Lohre / Chairman at Amidays

Utover rollen som styreformann i Amidays med alt det innebærer, bidrar Trond med sin erfaring fra oppbygging, vekstplanleggnig, ledelse og salg av selskaper. Trond sikrer at Amidays til enhver tid har alt av ulike formalia i orden i henhold til gjeldende avtaler og regelverk som stilles til oss som aksjeselskap.

       

ADRESSE

Amidays AS
Industrigata 59
0357 Oslo
Org nr. 918 416 846

KONTAKT

[email protected]
+47 905 65 902
+47 917 17 947