Tilbake

Om oss

Om oss

Faglig ekspertise, hands-on involvering, og et sterkt engasjement for å skape vekst i en vennlig og tydelig samarbeidsform. Det er oss. Men alt vi gjør handler om deg.

Et uavhengig
alternativ

Vi har tatt med oss kunnskap fra bransjeledende arbeidsgivere og erfaring fra å ha bistått ledende norske og internasjonale kunder over mange år. Vi jobber målrettet hver eneste dag for å bli det stedet både kunder og ansatte ønsker å være. Vi er og skal være et spennende og høyst relevant alternativ på alle måter.

Som et uavhengig byrå ønsker vi å strekke oss lenger, jobbe raskere og finne smidigere løsninger for å gjøre din hverdag som oppdragsgiver enklere. For deg som kunde innebærer det alt fra korte, tydelige avtaler til full åpenhet om hvordan hver krone av mediebudsjettet anvendes.

Lagspillere med
nettverk

Vi skal ikke være gode på alt. Vi tror de beste resultatene for deg som kunde skapes i tett samarbeid med øvrige dyktige spesialister som virkelig kan sakene sine – enten de jobber internt i din virksomhet eller hos dine andre samarbeidspartnere. Har du behov som vi i Amidays ikke dekker, setter vi deg gjerne i kontakt med eksperter og fagmiljøer i vårt eget nettverk, enten du trenger kreativ kraft, engasjerende innhold eller dyktige digitale produsenter.

Navnet Amidays

Hvorfor navnet Amidays? Ami betyr venn og days betyr… dager. Dager med venner, altså. Vi tror smart digital markedsføring i kombinasjon med en genuint vennlig og tydelig samarbeidsform gjør hverdagen bedre for deg – og oss som bistår underveis for at du skal lykkes.

Teamet

Jakob arbeider som strategirådgiver innen marketing, som kundeansvarlig og som sparringspartner for ledelsen hos våre oppdragsgivere. Han kommer fra stillingen som Director of Marketing Services i Making Waves, der han også var partner i The North Alliance. Tidligere var Jakob Director of Marketing Communications i Gambit Hill+Knowlton Strategies og markedssjef i Volvo. Han har arbeidet på tvers av markedsføringsdisipliner i tett samarbeid med en rekke norske og utenlandske byråer for å sikre helhetlig og integrert markedsføring for en rekke av markedets største annonsører og merkevarer.

[email protected]
+47 905 65 902

Arvid har det faglige ansvaret for våre byråleveranser og arbeider som strategirådgiver innen annonseringsteknologi- og databruk, samt digital forretningsutvikling. Han kommer fra stillingen som Head of Media and Distribution i Making Waves med ansvar for strategisk og operativ bruk av annonseteknologi. Før Making Waves var Arvid leder for programmatic i Schibsted Media Group, der han var sentral i oppbyggingen av Schibsteds annonsebørs i Norge med ansvar for programmatisk annonsering og datatjenester til konsernets norske mediehus, som Aftenposten og VG.

[email protected]
+47 917 17 947

Trine har ansvaret for å sikre helhetlige leveranser fra teamene, og bidrar med sin strategiske erfaring som tidligere kundeansvarlig og rådgiver. Hun har lang erfaring innen strategisk medieplanlegging innen alle mediekanaler for mange av Norges største annonsører. Med dette sikrer hun at våre rådgivnings- og annonseringstjenester skaper reell vekst for våre kunder. Trine har tidligere erfaring som digital kundedirektør og en del av ledelsen i RED Media. Her hadde hun ansvar for rådgivningstjenestene,  samt leveranse-, fag- og personalansvar for en rekke rådgivere og spesialister. Hun har også tidligere vært ansvarlig for markedsføring og salg i Lufthansa Gruppen.

[email protected]
+47 468 29 656

Som rådgiver i Amidays, er Lina et sentralt bindeledd mellom våre oppdragsgivere og ulike spesialister, i form av å planlegge og styre tverrfaglig leveranser. Lina har flere års bakgrunn fra Group M mediebyrået Wavemaker, hvor hun har vært kunderådgiver og ansvarlig for leveranse til flere ulike kunder. Lina har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har også flere års ledelseserfaring fra Forsvaret.

[email protected]
+47 900 49 478

Som Rådgiver i Amidays styrer Marte tverrfaglige leveranser til våre kunder. Dette innebærer at hun er et sentralt bindeledd mellom våre oppdragsgivere, spesialister og samarbeidspartnere. Ved siden av jobben i Amidays fullfører hun en mastergrad i Økonomi og Ledelse med spesialisering i Markedsføringsledelse. Tidligere har Marte flere års bakgrunn fra GroupM mediebyrået Wavemaker hvor hun også var ansvarlig for leveransene til en rekke ulike kunder.

[email protected]
+47 400 72 645

Simen inngår i rådgiver-temaet i Amidays, som bistår våre oppdragsgivere med planlegging, gjennomføring og prosjektledelse av ulike kampanjer og tiltak i tett samarbeid med våre ulike fagspesialister. Med erfaring fra digital markedsføring og ansvar for markedskommunikasjon for nybilsalg i Erik Arnesen og Møller Bil AS for merker som Volkswagen, Audi, Škoda og Mercedes-Benz, bidrar Simen til å opprettholde vår tunge bilerfaring, samt overføringsverdi til øvrige bransjer og oppdragsgivere.

[email protected]
+47 948 05 233

Magnus jobber som Økonomisjef i Amidays og har totalansvaret for økonomistyringen i selskapet. Han har mange års erfaring som Økonomisjef, Daglig leder og kommer rett fra lederstilling i et selskap han var medeier i. Magnus vil være løpende involvert i vekstplanlegging og forretningsutvikling i Amidays.

[email protected]
+47 489 51 538

Erik jobber med alt fra søkeordsanalyser til gjennomføring av tekniske SEO audits og løpende optimaliseringsarbeidet for å sikre økt ikke-betalt trafikkvekst, som også inkluderer CRO-rådgivning. Med erfaring fra oppsett og utvikling av nettsider, bistår Erik våre oppdragsgivere med å optimalisere nettsidene deres for økt organisk synlighet og rangering i søkemotorer. Erik har en bachelorgrad i medievitenskap fra UiO og har erfaring fra eget netthandelselskap.

[email protected]
+47 414 26 079

Etter å ha vært intern i Amidays, jobber Felix nå som digital specialist med hovedfokus på SEO. Som utdanningsbakgrunn, har Felix en Bachelorgrad innen Business Administration (BBA). Med tidligere SEO erfaring fra å ha jobbet som Editor for GSG, er Felix nå en viktig del av å utarbeide SEO-analyser og sikre maksimal organisk synlighet for våre kunder.

[email protected]
+47 934 99 971

Rebecca jobber som Head of Paid Social og Senior Digital Spesialist. Hun jobber blant annet med kunder på alle de sosiale medie kanalene og videreutvikling av faget. Rebecca er markedsansvarlig for Amidays på alle kanaler som innebærer planlegging, strategi og gjennomføring av aktiviteter på alle plattformer. Hun har en bachelor i internasjonal markedsføring og en i innovasjon og entreprenørskap.

[email protected]
+47 901 11 063

Tage har solid erfaring fra sosiale medier plattformer og utvikling av effektive merkevare- og e-postmarkedsføringsstrategier. Han har god kunnskap innen B2C og E-ccommerce, og har tidligere erfaring fra nettbutikker som blant annet Netthandelsgruppen, tights.no, Comfyballs og Bellas Hus.

[email protected]
+47 926 94 199

I sin rolle som Senior Digital Specialist håndterer Christina Amidays sine kunders Paid Social kampanjer på kryss og tvers av alle SoMe kanaler. Alt fra planlegging, kampanje oppsett, optimalisering, analyser til rapportering og rådføring av både B2C og B2B aktører. I tillegg til dette jobber hun med Creative performance og produksjon. Christina kommer tidligere fra kundesiden hvor hun satt som Head of Marketing and Sales og har med seg en Bachelorgrad i Internasjonal Marketing fra Fudan University i Shanghai.

[email protected]
+47 452 65 913

I Amidays leder hun det programmatiske fagområdet, og er opptatt av tverrfaglige synergier og god utnyttelse av annonseteknologi. Elisabeth er vant til å ha ansvar for både kunder og prosjekter, og sørger for et godt samspill mellom publisister, byråer og annonsører. Med mange års bakgrunn fra publisist- og byråsiden av bransjen, har Elisabeth omfattende kompetanse og innsikt i det programmatiske fagområdet, i tillegg til mediemarkedet generelt, og utvikling innen programmatisk adtech og martech spesielt. Hun har tidligere jobbet med programmatisk, ad operations og digitalt salg i Schibsted, Adresseavisen og Aller, samt har vært programmatisk fagansvarlig i teknologibyrået Keyteq.

[email protected]
+47 419 07 217

Karoline er en del av spesialist-teamet og jobber på tvers av Data og Analyse og Programmatisk, og bistår kunder med alt innen sporing, analyse, datavisualisering og programmatisk annonsering. Hun har erfaring fra kunder i alle størrelser, fra små aktører med enkle nettsider til store e-commerce bedrifter med komplekse behov, og rådfører kunder innen den kontinuerlig endrende verden innen analyse og datainnsamling.
Med erfaring fra GroupM og NoA Connect med både adops, data og analyse og paid social bidrar Karoline til diverse fagområder med kunnskap, utviklingsmuligheter og implementering av det kunden har behov for.

[email protected]

Marte er nå intern i Amidays våren 2024 ettersom hun er på siste halvåret av Bachelorgraden i markedsføringsledelse. I løpet av internship-perioden skal Marte ha vært innom de ulike avdelingene vi har, men hun skal hovedsakelig hjelpe til på programmatic og data analytics. Ettersom hun er på siste året av studiet, er dette det første offisielle møtet med bransjen. Hun har derfor mye spennende å lære fremover i bedriften og kan derfor være en hjelpende hånd hvor det trengs.

[email protected]
+47 911 40 151

Jenny har ansvar for SEM-analyser og audits, strategier, annonseoppsett og planer, i tillegg til at hun løpende arbeider for å utnytte søkeordsannonsering etter beste praksis til enhver tid. Med bakgrunn fra flere stillinger i Google er Jenny en tungvekter på området. Erfaringen omfatter rollen som optimaliseringsekspert for å sikre at KPIer er i tråd med forretnings- og markedsmål. Jenny har tidligere vært rådgiver for Innovasjon Norge og Elkjøp m.f., og har arbeidet med betalt søk, Google display-, shopping-, video- og app-annonsering i snart 15 år.

[email protected]

Som Senior Digital Specialist er Jørgen med på å løfte og utvikle Amidays sine kunder i det betalte søk-universet. I samarbeid med SEO-teamet setter han strategier og finner nye løsninger i SEM, med “Search as One” som utgangspunkt. Jørgen har tidligere erfaring med SEO i Mediacom, og betalt søk i GroupM og Precis Digital. Det har gitt en bred kompetanse innenfor mange forskjellige markeder innenlands og utenlands, med spesielt fokus på eCommerce.

[email protected]
+47 414 13 045

Aussie er Amidays kontorhund og har vært det siden han var valp. Hans primære oppgave er å bidra til trivsel blant ansatte og kunder, i tillegg til å avbryte møter som blir for lange.

Ipa har over kort tid blitt et fast inventar i Amidays. Med en lang erfaring som kontorhund fra tidligere byråer har hun funnet seg godt til rette her også. Hun er enten å se i fanget til Jørgen, stolen til Jakob (i de viktige møtene), eller løpende etter en ball. Primært er hun på kontoret for å skape trivsel og en hyggelig atmosfære for kollegaer og alle som besøker oss.

Amidays Advisory Board

For å sikre at vi løpende får innspill, perspektiver og gode råd fra eksterne eksperter, som både kjenner oss som byrå og markedene vi opererer i, har vi et fast advisory board. Medlemmene som vi løpende rapporterer og avlegger status til består av følgende personer.

Med internasjonal ledererfaring og tung sektorkompetanse fra media, annonsering, analyse og konsulentvirksomhet, hjelper Geir oss med å identifisere og adressere viktige trender og muligheter i skjæringspunktet mellom teknologi og data.

Utover rollen som styreformann i Amidays med alt det innebærer, bidrar Trond med sin erfaring fra oppbygging, vekstplanleggnig, ledelse og salg av selskaper. Trond sikrer at Amidays til enhver tid har alt av ulike formalia i orden i henhold til gjeldende avtaler og regelverk som stilles til oss som aksjeselskap.

Som mangeårig leder i ulike konsulentselskaper og mer bransjeerfaring fra IT, finans og retail, er Egil en sterk rådgiver for oss på områder som consulting, digital forretningsutvikling og vekstrådgivning. Et av Egil viktigste bidrag er å rådgi oss om hvordan Amidays skal skaleres videre opp.

Kontakt

Vi tror på hardt arbeid og utvidede åpningstider for å bidra til at du skal lykkes med å nå dine mål. Kontakt oss på den måten som passer deg – når det passer deg.

Bygdøy allé 1
0257 Oslo

Kontakt
E: [email protected]
M: +47 905 65 902 / +47 917 17 947
Org nr. 918 416 846

Jakob Skåltveit
Daglig leder / Co-founder
E: [email protected]
M: +47 90565902

Arvid Cedergren
Operasjonelt ansvarlig / Co-founder
E: [email protected]
M: +47 917 17 947