Tjenester

Hos oss får du rask tilgang til den kompetansen og kapasiteten din virksomhet faktisk trenger. Vi vet at dine behov endrer seg over tid. Våre to kompletterende tjenesteområder kan skaleres opp og ned fra måned til måned – enten du trenger spisset rådgivning eller operativ bistand til presis digital annonsering.

Digital annonsering

 

Enten målet ditt er å bygge kunnskap og kjennskap blant helt nye kundegrupper eller øke salget fra dem som kjenner virksomheten din godt fra før, vil ulike former for digital annonsering spille en avgjørende rolle. Hver annonseringsform har sine særegne styrker i ulike faser av en digital kundereise. For å sikre maksimal effekt skreddersyr vi annonseringsalternativer tilpasset dine behov og målgrupper, der rett kanal anvendes til rett tid med rett type innhold.

Programmatisk annonsering

Programmatisk annonsering handler om å kjøpe annonsevisninger som synliggjør din virksomhet for akkurat dine unike målgruppe på de mest relevante nettsidene, til rett tidspunkt med riktig budskap – uten at du betaler mer enn du bør. Vi har arbeidet med programmatisk annonsering siden teknologien først ble tilgjengelig i Norden. Derfor vet vi også hvordan du kan få maksimal effekt av dine medieinvesteringer, enten du vil kjøpe display-, video- eller native-annonsering.

Fungerer vi som et digitalt mediebyrå? Definitivt! Vi er et transparent og uavhengig byrå innen programmatisk annonsekjøp for våre kunder. Kall oss gjerne en Independent Trading Desk. Vi kan være et svært aktuelt alternativ for deg som ikke har behov for omfattende og komplekse avtaler med et større byrånettverk. Hos oss får du likevel tilgang til ekspertisen, teknologien, nettstedene og annonseflatene du trenger. For at du som kunde skal vite hva du kjøper, har vi ingen skjulte avgifter. Vi praktiserer alltid full åpenhet om hvor dine annonser vises og hva du faktisk betaler for.

Annonsering i sosiale medier

Det er ytterst få merkevarer som har så mange følgere i sosiale medier at de ikke trenger å betale for synlighet, dersom de fort vil nå ut til mange nye kunder. Naturlig nok er de fleste sosiale medieplattformer skapt for å tjene penger. Derfor kommer de også alltid til å tilrettelegge og støtte bedrifter som er villige til å investere markedsmidler i nettopp deres plattform, enten det er Facebook, Instagram, LinkedIn eller Snapchat.

Annonserer du smart i sosiale medier kan du sikre nødvendig synlighet og distribusjon av ditt innhold til flere brukere i dine målgrupper. Skaper din bedrift større engasjement, ligger mye til rette for at du også styrker merkevaren din og tiltrekker deg flere kunder.

Vi kan hjelpe deg i gang med egen annonsering. Dersom du ønsker det, kan vi også påta oss det løpende arbeidet med kjøp og optimalisering. Det er opp til deg. Uansett finner vi en løsning som passer behovene du har, enten det er gjennom bruk av våre ferdige annonsepakker eller med skreddersydde løsninger.

Søkeordannonsering

Kampen om synlighet i søkemotorer blir stadig tøffere i takt med at flere kunder starter jakten på informasjon og produkter nettopp ved bruk av søk. Søkemotorannonsering eller SEM (Search Engine Marketing) står derfor sentralt, både av hensyn til din bedrifts synlighet og for å drive direkte salg. Presise kjøp av relevant annonsering ved bruke av Google Adwords, der investeringer og resultater optimaliseres løpende, sikrer at din virksomhet kan kapre nye markedsandeler. Vi bistår med løpende søkemotorannonsering for din bedrift, slik at dine produkter og tjenester synes når det trengs.

Søkemotorannonsering kan og bør sees i sammenheng med organisk søk, såkalt søkemotoroptimalisering eller SEO (Search Engine Optimization). Vi har nære samarbeidspartnere som vi helhjertet anbefaler om du ønsker bistand innen innholdsproduksjon og SEO for å forbedre din organiske synlighet.

Rådgivning

 

Med godt over 10 års erfaring innen ledelse og rådgivning, der vi har bistått flere av markedets mest fremoverlente selskaper innen teknologi, telecom, media, FMCG, bank, bil og transport, vet vi en del om ulike bransjers høyst særegne utfordringer og muligheter. Denne forståelsen kombinerer vi med det vi kan best; nemlig å bygge bro mellom teknologi og markedskommunikasjon.

Teknologi- og data-rådgivning

Rett bruk av avansert markedsføringsteknologi og en rekke ulike typer data, er ingen enkel oppgave. Samtidig kan mange små og store annonsører være tjent med selv å ta mer kontroll over de viktigste delene av sin digitale annonsering. Det kan bidra til å sikre alt fra økt tilgang til egne annonsedata til mer effektiv bruk av annonsemidlene du har til rådighet. Ønsker du å avdekke hva din virksomhet kan og bør håndtere internt kontra hva du er mest tjent med å overlate til et eksternt byrå, kan vi bistå med kunnskap, fakta og rådgivning, slik at du kan treffe gode avgjørelser tilpasset din markedsavdeling og dine behov.

Med mangeårig erfaring innen bruk av markedsføringsteknologi og programmatisk annonsering fra både annonsør- og publisist-siden, kan vi tilby løpende sparring, workshops eller prosjektbasert bistand som hjelper deg med å utnytte de mange mulighetene som ny teknologi fører med seg. Vi kan bistå enten du er annonsør som vil oppnå bedre resultater fra egen markedsføring, eller om du er publisist som vil øke inntektene fra trafikken på sidene dine.

Kjøper du allerede programmatisk annonsering av et annet byrå, men er usikker på hva du egentlig får, hvor dine annonser vises, og hva du egentlig betaler for? Da kan vi hjelpe deg med å forstå mer av hva som skjer, slik at du kan bli en enda bedre og tydeligere innkjøper.

Marketing-rådgivning

Riktig sammensetning av digitale virkemidler, interne ressurser og eksterne samarbeidspartnere, kan utgjøre forskjellen mellom suksess og fiasko. Med lang erfaring fra norske og internasjonale oppdragsgivere kan vi bistå som en uavhengig rådgiver, innleid markedssjef eller sparringspartner. Vi bistår våre oppdragsgivere med å sikre at budsjettene holdes og kompetansen heves, i tillegg til at kommunikasjon og teknologi kombineres for å nå virksomhetens mål og ønsker.

Vurderer du å endre organiseringen av det løpende markedsarbeidet i din virksomhet kan vi hjelpe deg med å etablere din egen marketing-hub bestående av egne ansatte, faste samarbeidspartnere og spissede frilansere. Et mer fleksibelt og skalerbart oppsett for håndtering av ulike markedsføringsoppgaver kan bidra til å redusere kostnadsdrivende overlapper mellom de involverte , eller fylle gap, dersom du mangler hoder eller hender for å utnytte mulighetene innen digital markedsføring fullt ut.

Pilotering

I en tid med stadig økende kompleksitet og taktskifter, der alt fra teknologi til medievaner til digital kjøpsaferd løpende endres, er det mer krevende og risikabelt å langtidsplanlegge, slik man tradisjonelt har kunnet. Viktigheten av å kunne omstille seg raskt for å kunne teste og høste erfaringer fra ulike marketing-piloter, er blitt et reelt kjennetegn ved de selskapene som lykkes best – uavhengig av størrelse eller bransje.

Vi kan bistå din virksomhet med raskt å sjøsette målrettede digitale marketing-tiltak som lar deg utforske nye muligheter uten å måtte ta stor økonomisk risiko. I tett samarbeid med deg både designer og implementerer vi marketing-piloter, som gjerne løper parallelt med den øvrige “velprøvde” digitale annonseringen. Pilotene gir erfaring, kunnskap og data til bruk for fremtidige beslutninger som sikrer økt vekst også i fremtiden.