Caser

I disse casene viser vi hvordan vi har gått frem, hva vi har gjort og hvilke resultater vi har skapt sammen med noen av våre oppdragsgivere, enten vi har levert ren rådgivning eller operativ bistand for å skape vekst.

techstep logo

Techstep – Digitalisering av markedsarbeidet.

Ved hjelp av mobilteknologi har børsnoterte Techstep ASA, sammen med partnere som Apple og Samsung, bidratt til å forbedre arbeidslivet og å hjelpe ansatte i nordiske virksomheter til å jobbe mer effektivt, trygt og bærekraftig. Amidays har i fem år bistått med digitalisering av markedsarbeidet.

Bavaria – Sterk vekst i organisk trafikk.

Samarbeidet mellom Bavaria og Amidays har som hensikt å bidra til at Bavaria når sine forretningsmessige målsetninger, gjennom presis og smart digital markedsføring. Som et virkemiddel i den digitale strategien er synlighet i søkeresultatene essensielt, da søk er den største kilden til informasjonsinnhenting før bilkjøp.

«Synlighet så tidlig som mulig i kundereisen blir stadig viktigere i kampen om fremtidens bilkunder. Amidays har med sin kompetanse og sitt målrettede fokus på SEO, uten tvil bidratt til å styrke vår konkurransekraft.»

– Morten Dahle, Salgs- og Markedsdirektør, Bavaria Norge

Inatur

Inatur – Hvordan sikre fremtidig vekst?

Inatur.no er Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur. Økonomien er sunn og veksten jevn. Men kan omsetningen dobles på 5 år? Og hvilket bidrag kan digital markedsføring gi? Dette var noen av spørsmålene Amidays fikk i oppgave å besvare som en del av et vekstprosjekt.

«Inatur har fått innsikt, sparring og anbefalinger som gjør det lettere for oss å treffe gode beslutninger internt. Leveransen fra Amidays ga oss et nyttig beslutningsgrunnlag.»

– Torbjørn Kvien Madsen, markedssjef, Inatur

Høyre sin logo

Høyre – Vinner av den digitale valgkampen

Vår oppdragsgiver Høyre ble løftet frem som partiet med den beste digitale valgkampen i kommune- og fylkestingsvalget 2019. Bruk av data og annonseringsteknolgi spilte en sentral rolle i det tette samarbeidet vi hadde med Høyres sentrale kampanjeavdeling.

«Høyres digitale valgkamp ble av uavhengige fageksperter kåret til den mest profesjonelle av samtlige i 2019. Det har vært godt å ha med både hoder og hender fra Amidays i denne hektiske og viktige perioden»

– Christian Laland, Digitalsjef i Høyre.

Movement

Movement – Lønnsom nytenkning rundt betalt søk

Movement er størst på salg av brukte møbler og kontorutstyr i Norge. Nytenkning rundt bruk av betalt søk for å nå nye vekstmål sammen med Amidays har gitt resultater. Til nå har vi oppnådd en ROAS økning på 433 % og 54 % lavere kostnad per konvertering fra søkemotorannonsering alene.

«Det viktigste for Movement er selvsagt at vi får den rådgivningen og operative bistanden som sikrer at vi vokser. Her leverer Amidays, kort oppsummert. Det passer oss at de er faglig nerdete, men fortsatt svært enkle å jobbe med»

– Svein Moen, Daglig leder og grunnlegger av Movement

qicraft

Qicraft – Økning i ROAS og doblet omsetning innen B2C i Norden.

Qicraft er en eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester for helse og velvære. I 2020 fikk Qicraft ved hjelp av smartere bruk av datadrevet annonsering et betydelig løft i kjennskap, en klar økning i ROAS og doblet omsetning innen B2C i Norden.

«Amidays har med høy faglige kompetanse og operativ bistand vist at de er en viktig strategisk samarbeidspartner for oss. Med rådgivning både på adtech, martech og annonsering, har vi sammen klart å skape resultater i en svært krevende tid, som setter oss i stand til å satse enda mer i 2021»
– Marianne Søyland Bryhn, Nordic CMO, Qicraft

Propr.no – Sterk vekst og halvert marketing-kost per kunde

“Selg-bolig-selv”-tjenesten Propr.no har nær doblet antallet kunder fra starten i 2017 til utgangen av 2018. Rett samspill mellom programmatisk annonsering, annonsering i sosiale medier og betalt søk har vært en nøkkel. Innføring av marketing-verktøy for å gjøre det rimeligere å produsere annonsemateriell har sammen med mer presis måling og rapportering bidratt til at markedsføringskostnadene per ny kunde er halvert.

«Amidays har tydelig vist at de kan ta rollen som en digital vekstpartner. De forstår koblingen mellom ulike marketing-disipliner, digital tjenesteutvikling og vår øvrige forretningsdrift, i tillegg til å ha full kontroll på den daglige data-drevne annonseringen.»

– Kjetil Eriksson, daglig leder, Propr.no

PowerOffice – Økt kvalitetstrafikk, flere leads og nye kunder

PowerOffice leverer skybaserte regnskapssystemer og har svært ambisiøse vekstplaner. Med bruk av smart data-drevet annonsering for å støtte et sterkt kreativt konsept, bidro Amidays til videre vekst, 3500 nye kunder og 50 % økning i antall leads i en større kampanje høsten 2019. Resultatene sikret topp-plassering i ANFO Effekt i kategorien B2B.

«Amidays har i praksis bevist at de kan utnytte samspillet mellom kreativitet og data til å skape tydelig forretningsmessig vekst.»

– Nebojsha Mihajlovski, Markedsdirektør, PowerOffice AS

Bavaria – Dynamiske annonser for å øke salg av bruktbil.

Salg av bruktbil er et stadig viktigere fokusområde innen bilbransjen. Teknisk kompleksitet gjorde at Bavaria ikke kunne annonsere for bruktbil på en effektiv måte.

Hensikten med bruktbil-annonseringen var å eksponere bilene til flere potensielle kjøpere, skape flere henvendelser og i forlengelsen selge flere bruktbiler.

       

ADRESSE

Amidays AS
Industrigata 59
0357 Oslo
Org nr. 918 416 846

KONTAKT

[email protected]
+47 905 65 902
+47 917 17 947