Aktuelt

Har vi noe å fortelle, enten det er faglig påfyll eller nyheter, så havner det her.

Medgang i motgangstider

De siste månedene har vært lovlig krevende. Vi har likevel kunnet ansette fremfor å permittere. Vokse istedenfor å kutte eller motta støtte. Samtidig har nye kunder kommet inn. Her er noen hypoteser om hvorfor ting har fungert.

Fra intern til fast ansatt

Rebecca startet som intern hos Amidays i januar 2020. Hun er nå blitt fast ansatt som Campaign Manager. Hun skal jobbe med digital annonsering og være markedsansvarlig for Amidays.

Velkommen til Hashir, vår nye programmatiske spesialist!

Hashir skal jobbe som programmatisk- og ad-tech-spesialist i tillegg til å jobbe med digital rådgivning og oppfølging av kunder. Han har tidligere jobbet som Ad-Ops Manager i Schibsted og kommer rett fra en stilling som Programmatic Specialist i Amnet/Amplifi (Dentsu). 

Vokser innen rådgivning og henter fra Dentsu

Amidays ansetter Vegard E. Moberg som leder for SEO, Erik Auke som SEO-rådgiver og Hashir Ahmed som programmatisk- og adtech-spesialist. De skal arbeide med rådgivning innen digital markedsføring, et område som har økt i omfang som følge av koronakrisen.

Vegard er vår nye Head of SEO

Vegard er ansvarlig for den faglige og helhetlige leveransen av SEO tjenester i Amidays. Tidligere har han vært senior SEO-spesialist hvor han ledet SEO-leveransen for noen av Norges aktører som Vitusapotek, Fretex og Lofavør. Han har også jobbet som SEO-analytiker i London, hvor han jobbet med globale aktører som John Lewis, Thomas Cook Airline, Club […]

Årets Byrå 2020 – Et stort kryss på ønskelisten!

For vel et år siden hadde vi en intern samling, der alle løftet frem sine egne drømmer for Amidays. Disse drømmene samlet vi opp og trykket på en stor plakat som vi deretter hang opp på kontoret. Det ble til en felles lang ønskeliste. 

En takk fra oss i krisetider

Det er ingen selvfølge å kunne få lov til å arbeide smart og hardt. Derfor har vi lyst til å takke alle dem som gjør det mulig for oss å stå på og jobbe oss gjennom stormen. 

Velkommen til Erik, vår nye SEO-rådgiver

Vi har fått en ny ansatt i Amidays, Erik Auke. Han er SEO-rådgiver og skal jobbe primært med on-site SEO og søkeordsanalyser. Han har tidligere jobbet med SEO og digital markedsføring for den norske kryptobørsen MiraiEx.

Hvordan velge riktig byrå?

Både annonsører og byråer som arbeider med datadrevet annonsering og markedsføringsteknologi må forholde seg til store endringer. Fra tid til annen kan det derfor være nyttig og interessant å se nærmere på hva slags samarbeidspartner man passer best sammen med for å møte skiftende behov og nye muligheter. 

Trine er vår nye Client Director!

Vi er utrolig glade for å ha fått Trine med på laget. Trine har ansvaret for å sikre helhetlige leveranser fra teamene, og bidrar med sin strategiske erfaring som tidligere kundeansvarlig og rådgiver. Hun har lang erfaring innen strategisk medieplanlegging innen alle mediekanaler for mange av Norges største annonsører!

Hurra for vår første intern!

Hei Rebecca! Godt å ha deg ombord. Hvem er du? Jeg er en glad, dedikert og hardtarbeidende student fra Haugesund som brenner for markedsføring og innovasjon! Jeg har alltid mye som foregår på en gang og det er det jeg trives aller best med. Jeg elsker å lære og være med på nye ting, slik at [...]

Solid vekst og nye seniorer fra RED og Keyteq

2019-tallene til Amidays viser en sunn vekst i både omsetning, byråinntekt og driftsresultat. Fra RED-ledelsen kommer Trine Kvam Hviding inn som ny kundedirektør, mens Elisabeth Gullikstad Albech går inn som seniorrådgiver med bakgrunn fra Keyteq og Schibsted.