Aktuelt

Har vi noe å fortelle, enten det er faglig påfyll eller nyheter, så havner det her.

Hvordan velge riktig byrå?

Både annonsører og byråer som arbeider med datadrevet annonsering og markedsføringsteknologi må forholde seg til store endringer. Fra tid til annen kan det derfor være nyttig og interessant å se nærmere på hva slags samarbeidspartner man passer best sammen med for å møte skiftende behov og nye muligheter. 

Trine er vår nye Client Director!

Vi er utrolig glade for å ha fått Trine med på laget. Trine har ansvaret for å sikre helhetlige leveranser fra teamene, og bidrar med sin strategiske erfaring som tidligere kundeansvarlig og rådgiver. Hun har lang erfaring innen strategisk medieplanlegging innen alle mediekanaler for mange av Norges største annonsører!

Hurra for vår første intern!

Hei Rebecca! Godt å ha deg ombord. Hvem er du? Jeg er en glad, dedikert og hardtarbeidende student fra Haugesund som brenner for markedsføring og innovasjon! Jeg har alltid mye som foregår på en gang og det er det jeg trives aller best med. Jeg elsker å lære og være med på nye ting, slik at [...]

Solid vekst og nye seniorer fra RED og Keyteq

2019-tallene til Amidays viser en sunn vekst i både omsetning, byråinntekt og driftsresultat. Fra RED-ledelsen kommer Trine Kvam Hviding inn som ny kundedirektør, mens Elisabeth Gullikstad Albech går inn som seniorrådgiver med bakgrunn fra Keyteq og Schibsted.  

Hils på Elisabeth, vår nye seniorrådgiver

Med lang erfaring fra både publisist og teknologibyrå-siden, vet Elisabeth mye om hva som skal til for å utnytte programmatiske muligheter fullt ut. I tillegg er hun god til å holde både oss kollegaer og våre oppdragsgivere velmenende i ørene!  

Passer bukken annonsesekken?

Norske virksomheter vil bruke rundt 21 milliarder på annonsering i 2020. Samtidig er tilliten mellom virksomhetene og deres mediebyråer under press. Det kan sette fart i jakten på nye samarbeidsformer, men også hvem bedriftene velger å rådføre seg med.

Møt mannen som passer på pengene!

Å ha orden i de økonomiske sysakene har vært en prioritet i Amidays fra dag én. Byrånorges trolig yngste økonomisjef jobber imidlertid med langt mer enn bokføring og budsjettering. Hils på Simen! 

Velkommen til Amidays, Christina!

Endelig har Christina Veliz begynt. Som Digital Campaign Manager håndterer Christina våre kunders programmatiske og paid social-kampanjer for å sikre løpende målbar avkastning og resultatoppnåelse.

Status på toårsdagen!

16. mars er vår bursdag. To år har gått siden vi startet Amidays. Heldigvis, men ikke tilfeldigvis, er vi på et godt sted etter 24 måneder. Kort oppsummert har det å jobbe hardt og smart med ting vi brenner for faglig fungert svært så bra!

Klar for å møte Googles programmatiske endringer?

Google endrer sitt programmatiske auksjonssystem. Hva betyr det for deg som annonsør, publisist eller programmatisk mediekjøper?

Høyre og Amidays i nytt samarbeid

Høyre har valgt Amidays som rådgiver på bruk av markedsføringsteknologi. Forberedelsene frem mot lokalvalget i 2019 har allerede startet.

Data vs. kreativitet – La oss nå komme oss opp av skyttergravene!

Nok en gang kommer et reklamebyrå kreativitet til forsvar. Ikke overraskende. En mer interessant tilnærming enn å problematisere “datamessige ekkokammere”, er å belyse hvordan data kan bekjempe kreativitetens største fiende, nemlig risiko.