We simplify marketing

Amidays er et marketing-byrå som bygger bro mellom markedsføring, teknologi og data. Vi gjør kompleks digital markedsføring enklere.

Vår oppdragsgiver Høyre ble kåret til både valgvinner og valgkampvinner av kommune- og fylkestingsvalget 2023.
Aktiv anvendelse av “actionable data” og automatisering av 1600 “skreddersydde” annonser tilpasset ulike saker, budskap og velgergrupper, var noen av ingrediensene bak suksessen.

Salg av bruktbil er et stadig viktigere fokusområde innen bilbransjen. Teknisk kompleksitet gjorde at Bavaria ikke kunne annonsere for bruktbil på en effektiv måte. Hensikten med bruktbil-annonseringen var å eksponere bilene til flere potensielle kjøpere, skape flere henvendelser og i forlengelsen selge flere bruktbiler.

Ved hjelp av mobilteknologi har børsnoterte Techstep ASA, sammen med partnere som Apple og Samsung, bidratt til å forbedre arbeidslivet og å hjelpe ansatte i nordiske virksomheter til å jobbe mer effektivt, trygt og bærekraftig. Amidays har i fem år bistått med digitalisering av markedsarbeidet.

Inatur.no er Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur. Økonomien er sunn og veksten jevn. Men kan omsetningen dobles på 5 år? Og hvilket bidrag kan digital markedsføring gi? Dette var noen av spørsmålene Amidays fikk i oppgave å besvare som en del av et vekstprosjekt.

Vi er en vekstpartner!

I Amidays bistår vi våre oppdragsgivere med å nå sine mål gjennom å utforske nye digitale vekstmuligheter. Vi brenner for et sterkere samspill mellom markedsføring, teknologi og bruk av data. Som et uavhengig byrå hjelper vi din virksomhet med å utfordre status quo i jakten på enklere og mer effektiv digital markedsføring.

Enten du ønsker rådgivning om hvordan markedsføringsteknologi kan benyttes for å skape økt inntjening, eller ønsker operativ bistand til data-drevet annonsering, har vi en objektiv og teknologi-nøytral tilnærming. Deling av data, erfaringer og kompetanse, er for oss en selvfølge.

Tilliten som trengs for å lykkes sammen bygges på full åpenhet rundt alt fra kostnader til hva som ligger til grunn for våre anbefalinger. Ta kontakt med oss her, om du ønsker å vite mer om hvordan vi kan bistå din virksomhet.

Utmerkelser

Årets Byrå 2021

Gaselle 2021, 2022 & 2023

Årets Byrå 2020

GreatPlaceToWork

2x Gull MaxMarketingMix

Aktuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  Aktuelt

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

   Noen av våre kunder

   Tjenester

   Samarbeid

   Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg?