Tilbake

Hvordan kan dynamiske annonser bidra til økt kjennskap og lønnsomhet?

Hver dag eksponeres vi for opp mot 10.000 annonser hver. Den enorme mengden av budskap gjør at det stadig stilles høyere krav for å engasjere målgruppen vår. DCO muliggjør en mer relevant og effektiv måte å produsere og versjonere digitalt materiell på, og her har mange annonsører mye å hente. Hashir har derfor skrevet om hvordan din bedrift kan nyttiggjøre seg av det her.

Hva er dynamisk annonsering?

Dynamiske annonser, også kalt DCO (Dynamic Creative Optimization) er en metode som gir annonsører en mer tilrettelagt og effektiv måte å annonsere på. Ved at all innhold i en annonse er dynamisk kan man skape større variasjon/spissere budskap til målgrupper og samtidig optimalisere basert på ulike kriterier og datapunkter hos en bruker i sanntid.

“72 % av forbrukerne vil kun engasjere seg med personlig tilpassede annonser og
80% av forbrukerne er mer sannsynlig til å gjennomføre et kjøp fra en avsender som gir en skreddersydd opplevelse” *

Hvordan dynamisk annonsering kan bidra til økt kjennskap og lønnsomhet

  • Økt personlig tilpasning og relevans – Med dynamiske annonser kan annonsører på en rask og kostnadseffektiv måte endre for eksempel bilder, tekster, CTA og landningssider og på den måten gjøre annonseringen enda mer personlig, og med økt variasjon.
  • Mer trafikk og høyere konvertering på nettsteder – Økt kvalitetstrafikk til hjemmesidene og flere leads eller andre utførte handlinger vi ønsker at de besøkende skal gjøre, enten det er å registrere seg for nyhetsbrev, legge produkter til ønskeliste eller gjennomføre kjøp.
  • Høsting av læring og data – Det ligger svært mye viktig og rask læring ved bruk av en slik DCO-løsning. Ikke bare ser vi raskere hvilke budskap som fungerer best, men vi bygger også samtidig verdifulle 1. parts datasegmenter til senere bruk.
  • Redusert behov for manuelt tidkrevende arbeid – Dynamisk annonsering vil kunne gjøre oppdragsgivere og annonsører i stand til å gjøre kompleks annonsering som dekker mange behov, på en raskere og mer kostnadseffektiv måte.

Amidays sin tilnærming

Amidays bistår oppdragsgivere med både produksjon av dynamiske annonser og teknisk oppsett av feed på tvers av premium digitale siter og sosiale medier. Vi kan produsere skreddersydde dynamiske annonser som tydelig viser avsender, bygger brand og kjennskap i tillegg til dynamiske retargeting annonser som fremmer produkter og løsninger basert på brukerne sin adferd på oppdragsgiver sin nettside.

Vi erfarer fra tidligere prosjekter at kombinasjon av dynamisk prospecting og dynamisk retargeting annonser bidrar til høyere kjennskap, økning av kvalitets-trafikk og flere foretrukne handlinger som for eksempel kjøp. Har du spørsmål om dynamisk annonsering, og ønsker å ta digital annonsering til et nytt nivå? Ta kontakt med oss i Amidays så kan vi diskutere mulige løsninger for din merkevare.


Se eksempler på DCO caser fra Amidays her: 
Bavaria – Les hvordan DCO bidrog til salg av bruktbil
Høyre – Les hvordan Høyre med DCO kunde bruke over 600 unike annonser og vinne den digitale valgkampen

* https://startupbonsai.com/personalization-statistics/