Tilbake

Tage er vår nye Paid Social Lead

Tage er vår nye digital senior spesialist og paid social lead. Han har ansvaret for utvikling av kompetanse og lage strategier internt, samtidig hjelpe kunder å lykkes på digitale flater. Tage har solid erfaring fra sosiale medier plattformer og utvikling av effektive merkevare- og e-postmarkedsføringsstrategier. Han har god kunnskap innen B2C og e-commerce, og har tidligere erfaring fra nettbutikker som blant annet Netthandelsgruppen, tights.no, Comfyballs og Bellas Hus.

Velkommen Tage! Hvem er du?

Tusen takk for det, veldig spennende å være her! Jeg er fra Verdalen, men ikke der alle lottomillionærene er fra 😒 Nå bodd 13 år i Oslo og trives veldig godt med det. Jeg bruker mye av ferien min på festivaler og reiser med venner. Fritiden her hjemme går mye i trening, tid med venner og alt annet gøy!

Hva skal du gjøre som Paid Social Lead?

Jeg skal passe på at kompetansen innen sosiale medier her hos Amidays alltid er så god som den kan være. Samtidig jobbe tett med kollegaer og kunder for å gi de absolutt beste resultatene, og ikke minst skape god stemning på jobb!

Hvilke erfaringer har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Jeg har en god erfaring fra B2C og sosiale medier. Spesielt innen performance i både store og små bedrifter som jeg tror kommer godt med.

Hva slags byrå har du lyst å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg vil hjelpe å bygge på det som er, vokse videre på teknologien og erfaringen i byrået. Bli en viktig partner innenfor det digitale og ikke minst bli en solid støttespiller for blant annet alle som trenger hjelp innen e-commerce!