Tilbake

desember 2020

28. desember 2020

Vekst er for mange annonsører målt i økt salg og større markedsandeler. Problemet med slik måling er at den ser bakover i tid - ikke fremover. Med Share of Search (SoS) blir det lettere å predikere viktige utviklingstrekk som skjer nå eller i nær fremtid. 

 

SoS er på kort tid blitt et av det mest omtalte og diskuterte begrepene innen digital marketing. Mer interessant for norske virksomheter, er det at SoS er en ledende indikator på hva som vil skje med utviklingen fra et behov oppstår til et salg materialiserer seg. I denne artikkelen forklarer vi derfor hva dette faktisk dreier seg om.

Les mer
18. desember 2020

Som Delivery Manager er Hanna ansvarlig for å holde i den totale leveransen mot våre kunder, og sørge for at vi drar i samme retning. Det er også en bred rolle som setter alt fra administrasjon, koordinering og rådgivning i spill.

Les mer
11. desember 2020

Håkon arbeider som Delivery Manager og Performance spesialist i Amidays. Han er ansvarlig for å sy sammen alle våre fagfelt og sikre at de ulike fagdisiplinene spiller på lag for å hele tiden levere de beste resultatene for våre kunder. Med flere års erfaring fra arbeid med strategisk bruk av performancedisipliner som betalt søk og paid social, vil Håkon også jobbe operativt som spesialist.

Les mer
8. desember 2020

Qicraft, distributør av Technogym, opplever vekst innen hjemmetrening og vil styrke bruken av datadrevet markedsføring. Amidays er valgt som partner etter vellykket pilotprosjekt i Norge og Sverige. 

Les mer