Tilbake

Velkommen til Hanna, vår nye Delivery Manager

Som Delivery Manager er Hanna ansvarlig for å holde i den totale leveransen mot våre kunder, og sørge for at vi drar i samme retning. Det er også en bred rolle som setter alt fra administrasjon, koordinering og rådgivning i spill.


Velkommen, Hanna! Hvem er du?

Jeg har en bachelor fra markedskommunikasjon fra BI, hvor jeg fikk smaken på å jobbe med digitale kundeopplevelser. I tillegg vil jeg si at jeg har et positivt mindset og liker å finne løsninger på ting. På fritiden tilbringer jeg tiden med mine nærmeste, både familie og den litt over gjennomsnittet store venninnegjengen. Utover det har jeg ikke en konkret hobby, men jeg er relativt altetende. Jeg liker blant annet å seile, dykke, gå på ski, strikke og setter pris på en middag med noe godt i glasset.

Hvilken erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Med bakgrunn som performance rådgiver for noen av Norges største merkevarer, har jeg erfart å jobbe med aktører med vidt forskjellige problemstillinger, innen alt fra retail, ecommerce, ol. av ulike omfang. Dette har gitt meg en bred erfaring som kan komme til nytte når jeg nå skal bli kjent med nye kunder og sette meg inn i deres markedsmessige utfordringer. Bakgrunnen min gjør nok at jeg raskt skaper meg ett bilde av helheten, og benytter meg av potensialet i kundeteamet for å skape de beste resultatene for kundene. Jeg kan ikke alt om én ting, men tør å påstå at jeg kan mye om mye!

Hvor henter du faglig inspirasjon fra, og hvor vil du anbefale andre å lete etter påfyll?

Det er definitivt kollegaer og oppdragsgivere! Kollegaene mine er på et høyt nivå innen sitt fagområde. Vi har så mange flinke folk i Amidays og alle besitter ulik kompetanse som er helt avgjørende for å kunne gi de beste rådene til våre oppdragsgivere. Jo mer kompetansedeling, jo flinkere blir vi.

I det daglige mener jeg helt klart at vi får det beste samarbeidet med kunder når vi lærer av hverandre. Jeg henter inspirasjon fra oppdragsgivere som utfordrer og tør å stille vanskelige spørsmål. Så i tillegg til mine kollegaer, har vi definitivt mye å lære av våre oppdragsgivere.

Fortell litt om hvorfor du søkte deg til oss, da?

Amidays tok kontakt med meg for tre år siden! Jeg var nysgjerrig da, men ikke helt klar for å flytte på meg. Etter noen år i større kommunikasjonsmiljøer som Schibsted og Dentsu, var det på tide med nye utfordringer. Ambisjonene til Amidays og deres verdier, passet meg som hånd i hanske.

Jeg ønsket meg også større ansvar, noe jeg vil få med mer spillerom i Amidays. I tillegg ligger det et stort ansvar i å bidra til at Amidays blir det mest relevante stedet å være for oppdragsgivere og kollegaer. Amidays byr også på rom for å tenke utenfor boksen, som jeg tror er helt essensielt for å henge med og utvikle oss i akkurat passe tempo. De har også klart å lede byrået gjennom en uforutsigbar markedssituasjon, på en svært god måte.