Tilbake

Lyden av Amidays…

Interessert i å forstå mer om hva annonsesvindel handler om, men foretrekker faglig påfyll som podcast fremfor artikler på nett? Da kan du høre oss på medie- og teknologi podden Mediapuls her

Vi fikk anledning til å ta en prat med programleder Hans-Petter Nygard-Hansen om teamet etter å adressert fraud-utfordringene som både annonsører, mediene og mediebyråene står overfor i DN og i Medier24.no. Selv om fraud, som slik svindel gjerne kalles, er et komplekst område forsøkte vi etter beste evne å gjøre temaet så enkelt å forstå som mulig. Om vi lykkes kan du avgjøre selv. Gi oss gjerne feedback! Hvis du vil vite mer om hva din virksomhet selv kan gjøre for å redusere risikoen for annonsesvindel, så er det selvsagt bare å ta kontakt med oss direkte.

Noe av det viktigste vi ønsker å formidle er følgende: Ikke la fraud-frykten overskygge de mange fordelen ved programmatisk annonsering, men start heller med å øke bevisstheten og rutinene for å forhindre fraud internt i virksomheten din. Fordelene ved programmatisk annonsering veier langt på vei opp for usikkerhetsmomentene, om man bare tar tak i disse på en ryddig og effektiv måte. Og det kan man. Det å gå tilbake manuelle mediekjøp er såvisst ikke løsningen, om man vi ha mest mulig effekt ut av medieinvesteringene sine. 

Takk til Mediapuls for muligheten til å forklare og belyse.