Tilbake

Velkommen til Johan, vår nye SEM-spesialist og digital rådgiver

Johan arbeider som spesialist på betalt søk (SEM), som rådgiver innen bruk av paid social, og i prosjekter knyttet til digital medie- og vekststrategi. Johan har bakgrunn fra Precis Digital i København og Oslo, der han bla. var Paid Search Lead og bistod merkevarer som HBO, Loreal, AutoStore og Voice. 


Hei Johan! Godt å ha deg ombord! Hvem er du?

Jeg er en 28 år gammel, jovial og utadvendt fyr fra Tromsø. De siste årene har jeg vært bosatt i København, men er nå godt plassert på Bislett med både samboer og hund etter at jeg flyttet til Oslo i fjor. Personlig vil jeg ikke si at jeg har noen spesielle hobbyer, men mange vil vel kanskje beskrive meg som en matglad type med interesse for sneakers og kaffe, som ligger godt over gjennomsnittet.

Hvilken erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Før jeg startet her i Amidays jobbet jeg fire år som digital spesialist i Precis Digital. Her fikk jeg fra start ta del i mange spennende prosjekter, hvor min oppgave var å styre kundenes digitale kanaler, styrke deres digitale medie- og vekststrategier og bidra til langsiktig utvikling. I tillegg til dette hadde jeg også rollen som Paid Search Lead, med ansvaret for å lede Precis Oslo utvikling innen SEM.

I sum har bakgrunnen min gitt meg solid teknisk ekspertise og forståelse for ulike markedskanaler, samt bred erfaring innen strategisk prosjektledelse i ulike bransjer. Jeg har også en Bachelor i økonomi og en Master i branding, som gjør meg i stand til å tenke på flere fasetter av virksomhetene jeg bistår.

Hva går jobben din ut på som digital rådgiver og SEM-spesialist i Amidays ut på?

Som tittelen så beskriver er jobben min todelt; SEM og kanaluavhengig rådgivning. Først og fremst skal jeg gi et solid bidrag til den videre oppbyggingen og utviklingen av SEM som tjenesteområdet i Amidays. Vi tror det er viktig å se helhetlig på søk, der man ikke isolerer SEM fra SEO eller vice versa. Innen SEM-relaterte tjenester og leveranser vil jeg være involvert i alt fra strategi- og tjenesteutvikling, eks knyttet til automatisering og teknologibruk til hands-on kunderelatert arbeid i det daglige fra A til Å. 

Videre skal jeg også arbeide med rene rådgivningsoppdrag for å støtte oppdragsgivere i ulike audit-, analyse-, planleggings- og strategiprosjekter i tråd med deres vekstplaner. Dette kan for eksempel være knyttet til adtech/martech, digital forretningsutvikling, eller bedre anvendelse av data. Alt avhengig av kundenes digitale modenhet og ambisjonsnivå.

Hva slags byrå har du lyst til å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg har lyst å være med å bygge et selskap drevet av gode venner og kollegaer. Et sted hvor det er gøy å være på jobb, hvor vi lærer av hverandre, og driver hverandre fremover. Det var dette som gjorde meg oppmerksom på Amidays, og som jeg vil være med å bidra til fremover.