Tilbake

Velkommen til Cecilia, vår nye økonomimedarbeider

Cecilia jobber med økonomi- og virksomhetsstyring i Amidays. Hun har god virksomhetsforståelse fra tidligere arbeidserfaring som restaurantsjef, og har jobbet som controller hos Norges største trafikkskole. Ved siden av jobben i Amidays tar Cecilia en master i økonomi og ledelse med spesialisering i samfunnsøkonomi.


Hvem er du, Cecilia?

Jeg er en glad og sprudlende skåning som flyttet til Norge i 2012. Etter å ha tilbrakt nesten hele mitt voksne liv i Norge har jeg blitt vell etablert her. På fritiden er jeg glad i å nyte den norske naturen, reise til sol og varme, lage middager med god mat og vin. I tillegg er jeg over gjennomsnittlig interessert i fotball, løping og bærekraft.

Hva går jobben din som økonomimedarbeider ut på?

Akkurat som tittelen tilsier skal jeg jobbe med økonomi. Jeg skal hjelpe til med fakturahåndtering, månedsrapportering, avstemning, analyse og økonomistyring.

Hvilke forutsetninger og erfaringer hadde du, som gjorde at du fikk jobben?

Jeg har en bachelor i entreprenørskap og økonomi fra BI og har nettopp startet på mitt siste år på en siviløkonom master med spesialisering i samfunnsøkonomi. Jeg har alltid hatt en brennende interesse for tall og analyse, så masteren min passer meg utrolig bra.

Før jeg startet å studere så jobbet jeg som restaurantsjef og var med på å åpne opp en helt ny restaurant. Der fikk jeg innblikk i alt som har med drift av restaurant, økonomi og ledelse å gjøre. Dette fanget min interesse for resultat og økonomistyring. Videre har jeg også jobbet som Junior Controller i Norges største trafikkskole, der jeg fikk jobbet med analyse, rapportering og regnskap.

Hvilke råd har du til andre unge selskaper, basert på erfaringene du har gjort deg så langt i Amidays?

Sørg for å skape et åpent og inkluderende miljø, med en kultur som er drevet av å løfte hverandre opp. Samtidig er det viktig å etablere en lav terskel for å spørre.