Tilbake

Trine er vår nye Client Director!

Vi er utrolig glade for å ha fått Trine med på laget. Trine har ansvaret for å sikre helhetlige leveranser fra teamene, og bidrar med sin strategiske erfaring som tidligere kundeansvarlig og rådgiver. Hun har lang erfaring innen strategisk medieplanlegging innen alle mediekanaler for mange av Norges største annonsører!

Hvem er du, Trine?

Jeg er en dedikert person med bein i nesa, og tar ikke meg selv veldig høytidelig. Jeg er kjent for å ikke være redd for å si hva jeg mener, noe jeg mener er viktig både privat og forretningsmessig. Dette har nok tatt meg dit jeg er i dag, hvor jeg trives godt med mye ansvar både internt og ut mot kunder. Jeg har det med å ta lederrollen i ulike settinger, og det har jeg gjort siden jeg fikk min første jobb. Ellers er jeg en blid og fornøyd person med mange gode venner og et stort nettverk rundt meg. Jeg er også småbarnsmor i tidsklemma, men klarer det tålig bra synes jeg selv. 

Hva går jobben din som Client Director ut på?

Min hovedoppgave som Client Director er i det store og det hele å passe på at kundene våre har det bra, men det er også veldig mye mer. Jeg skal sikre at det er helhetlige leveranser fra teamene, og at dette stemmer overens og helst over kundens forventning. Så skal jeg sørge for at kundene våre utvikler seg slik at vi kan være en viktig partner. En markedssjef skal manøvrere seg rundt i et komplekst landskap, og da er det viktig at vi er gode rådgivere som ser hele perspektivet til kundene, og hvordan man kan bruke kompleks markedsføring til å gjøre jobben enklere og smartere

For å kunne være den beste samarbeidspartneren, må Amidays være det stedet flinke folk ønsker å jobbe, så en viktig del av jobben er også å sørge for at folkene rundt meg har det bra. Jeg motiveres veldig av å se at folk trives og utvikles på jobben sin, og jeg prøver å legge til rette for at hver og enkelt kan utfordres slik at man blir en bedre utgave av seg selv.

Hvilken erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Etter 9 år som medierådgiver og kundeansvarlig, samt 4 år på kundesiden som salgs- og markedsansvarlig har jeg jobbet med de fleste problemstillinger. Jeg har rattet noen av de største markedsbudsjettene, men også jobbet med tweeking av hvordan man skal få mest mulig ut av et lite markedsbudsjett. Dette gjør at jeg har med meg en verktøykasse med rutiner og prosesser, samt en fagkompetanse som komplimenterer kompetanseområdene vi trenger her i Amidays. 

Om du satt som markedssjef, hva er de beste rådene du ville gitt deg selv og dine byråer for å utnytte mulighetene i markedsføringsbransjen?

Hold deg oppdatert på alle områder innen markedsføring og tech på et nivå som er mulig å holde vedlike. Da blir man en bedre innkjøper av kompetanse og tjenester, samtidig at man kan stille de riktige spørsmålene som vil gjøre at man utvikler seg og driver en bedre business. 

Ikke vær redd for å bytte ut teamene du jobber med hos samarbeidspartnerne, da får man friske øyne på businessen din.