Tilbake

Simen er vår nye rådgiver!

Velkommen Simen. Hvem er du? 

Tusen takk for det, veldig spennende å være her! Jeg er en nysgjerrig og sosial person som bor i Oslo. På fritiden tilbringer jeg mye tid med venner og familie, gjerne på golfbanen om sommeren. Andre interesser jeg brenner for er bil, reising og trening. 

Hvilke erfaring har du som kan komme til nytte i Amidays? 

Jeg har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI og tre års arbeidserfaring – 2 år som digital markedsfører og 1 år som kommunikasjonsansvarlig for Erik Arnesen og Møller Bil AS. Dette har gitt meg en bred og verdifull kompetanse innenfor markedsføring, som kan komme andre til gode. 

Konkurransen i bilbransjen er knallhard. Hva kan andre næringer lære herfra? 

Tøff konkurranse er alltid skjerpende for hvordan man bruker innsikt, planlegger og gjennomfører ulike marketing-aktiviteter. I slike situasjoner er det også svært viktig å vite hvordan man skiller seg ut fra konkurrentene. Hvorfor skal kunden velge ditt bilmerke?

I bilbransjen er man gode til å koble resultater fra markedsaktiviteter direkte til ulike salgs- og markedsmål. Alt blir analysert, noe som gir rask og faktabasert læring, som igjen bidrar til forbedring. Hvordan tetter gapet mellom markedstiltak og måling av forretningsmessige resultater kan trolig være til inspirasjon for andre bransjer. 

Hva slags byrå har du lyst å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg ønsker å være med å bygge et byrå både kunder og kollegaer ønsker å være. Jeg vil også være med på å sørge for at våre kunder får den beste rådgivningen for å nå sine mål.