Tilbake

Marte er vår nye intern!

Velkommen Marte- Hvem er du?

Jo takk! Er veldig spent for å være her:) Jeg er en 21 år gammel jente fra Karmøy som har flyttet til Hønefoss for å studere på Universitetet i Sørøst-Norge, campus Ringerike. Jeg studerer markedsføringsledelse og er nå på mitt siste år. På fritiden liker jeg å treffe venner, trening og å se på forskjellige typer sport (men helst fotball😊).

Hva skal du gjøre i internship perioden din?

Først og fremst skal jeg bli kjent med hvilke tjenester Amidays tilbyr kundene, og selve bedriftens kultur og verdier. Jeg skal lære litt om de ulike avdelingene, men den avdelingen jeg skal være mest i er programmatisk annonsering samt data og analyse.

Hvilke erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays? 

Jeg studerer bachelor i markedsføringsledelse ved USN hvor jeg har vært gjennom ulike fag og emner som er relevant for markedsføring og bedriftskultur. Jeg har tatt emner som markedskommunikasjon, markedsanalyse, og skal nå starte med ecommerce som er veldig relevant.

Hva slags byrå har du lyst å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg ser frem til å være med på å bygge det som allerede er et inkluderende byrå, og som ser positivt på nye endringer og utfordringer som måtte forekomme i markedet. Samtidig ser jeg frem til å være en del av et byrå som har fullt fokus på å gi den beste servicen til kundene, og ikke minst bevarer det gode arbeidsmiljøet hvor man passer på at alle har det bra på jobb.