Tilbake

Marte er vår nye Delivery Manager

Marte har flere års bakgrunn fra Wavemaker og var ansvarlig for leveransene til en rekke ulike kunder. I Amidays er hun et sentralt bindeledd mellom våre oppdragsgivere og ulike spesialister i form av å planlegge og styre sterke tverrfaglige leveranser.


Velkommen, Marte! Hvem er du?

Tusen takk!

Jeg er en nysgjerrig person, som stort sett har et smil på lur. Jeg trives med at det er mye som skjer rundt meg, og motiveres av å skape resultater sammen som et team. Dette har jeg allerede fått en smakebit på i Amidays, og jeg gleder meg til fortsettelsen og å ta fatt på flere spennende utfordringer sammen med oppdragsgivere og dyktige kollegaer.

På fritiden er jeg å finne i målgruppen «hus, hage og oppussing», «ut på tur» eller «middag med venner og familie». Ellers bryner jeg meg på en master i Økonomi og markedsføringsledelse på deltid, som gir meg nyttig input til jobben min i Amidays.

Hvilken erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Før jeg startet i Amidays jobbet jeg fire år i Wavemaker som er en del av byrågrupperingen GroupM. Som rådgiver og kundeansvarlig har jeg vært heldig å fått jobbet med mange spennende merkevarer og fått brynt meg på deres utfordringer og vekstpotensial. Med både operativ og strategisk kompetanse inne medie- og markedsføringsfaget evner jeg å se helheten samtidig som jeg trives med å se på detaljer for å identifisere rom for optimalisering og forbedring. Med dette som utgangspunkt tror jeg at man best skaper vekst og resultater ved å tørre å utfordre hverandre og status quo. 

Hva går jobben din ut på som Delivery Manager?

I jobben som Delivery Manager hos Amidays er jeg bindeleddet mellom Amidays sine oppdragsgivere og deres dyktige team hos Amidays. Som en hybrid mellom rådgiver og prosjektleder skal jeg sikre sterke tverrfaglige leveranser og sikre at vi er en vekstpartner for våre oppdragsgivere. Jeg trives veldig godt med å jobbe tett med oppdragsgiver og spesialister for å sikre at vi sammen skaper resultater.

Hva er det beste med å jobbe i Amidays?

Som et uavhengig byrå satt sammen av personer med spennende kompetanse og mennesker som utfordrer seg selv, hverandre, partnere og oppdragsgivere, gir Amidays de beste forutsetningene for å skape spennende arbeidsdager. For meg er kombinasjonen av gode relasjoner med oppdragsgivere og tett sparring med klassens beste spesialister oppskriften på den perfekte arbeidshverdagen – spennende og utviklende.