Tilbake

Magnus er vår nye økonomisjef

Magnus jobber som Økonomisjef i Amidays og har totalansvaret for økonomistyringen i selskapet. Han har mange års erfaring som Økonomisjef, Daglig leder og kommer rett fra lederstilling i et selskap han var medeier i. Magnus vil være løpende involvert i vekstplanlegging og forretningsutvikling i Amidays.

Velkommen, Magnus! Hvem er du?

Takk for det, jeg kjenner meg veldig godt tatt imot! 
Jeg er en positiv og aktiv sørlending som har bodd de siste 16 årene i Oslo. På jobb er jeg en analytisk tallknuser som også er meget utadvendt. På fritiden er jeg pappaen til Chloè på 3år, og mannen til Mahsa. Ellers er jeg veldig glad i aktiviteter som motorsykkel, surfing, snowboard og alt som har med fart og spenning å gjøre. Du finner meg veldig ofte i skogen eller på sjøen sammen med familien og venner.

Hva går jobben din som økonomisjef ut på?

Jeg skal være ansvarlig for løpende bokføring, budsjettering, lønnsomhetsanalyser, vekstplanlegging, forretningsutvikling. Samtidig skal jeg samarbeide og holde kontroll med leverandører, kunder og revisor.

Hvilken erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Jeg har jobbet med regnskap og økonomi store deler av min arbeidskarriere. Jeg har også erfaring fra salg og ledelse. Så jeg håper mitt erfaringsgrunnlag kommer til god bruk i Amidays.

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg til å komme skikkelig inn i alle internsystemer så jeg kjenner driften og historikken til fingerspissen. Deretter gleder jeg meg til å bli mer kjent med kollegaer og hva hver enkelt jobber med. Når jeg har kommet så langt så håper jeg at jeg er  skikkelig operativ så jeg kan bli med å videreutvikle dette fantastiske selskapet.