Tilbake

Velkommen til oss, Karoline!

Velkommen Karoline. Hvem er du? 

Takk, gøy å få være med på laget!

Jeg er en nysgjerrig person som trives med å grave meg ned i tall og data. Ellers er jeg glad i å reise, bli kjent med nye mennesker og steder, lage mat og å teste nye ting. Jeg liker godt å være ute i naturen eller på hytta i godt selskap. Jeg er også veldig glad i dyr, og har to søte, små hunder som er veldig fornøyd med å få lov til å være med på Amidays-kontoret!

Hvilke erfaring har du som kan komme til nytte i Amidays? 

Jeg har en bachelor og master innen digital markedsføring og markedsføringsledelse, og har jobbet innen fagområdet siden jeg var ferdig utdannet i 2021. Jeg har på kort tid tilegnet meg erfaring fra både mindre scale-up aktører og store mediebyråer, så jeg vil påstå at jeg har en god forståelse av markedet og hvordan forskjellige aktører jobber med fagområdene sine. Jeg er glad i å ta dypdykk innen data- og analyseverdenen, men har også jobbet med annonsering, konseptutvikling, og adops. Så jeg tror det at jeg har jobbet med flere fagområder er en fordel jeg kan dra nytte av i Amidays, i tillegg til kunnskapen min innen datainnsamling.

Du skal jobbe med data og analyse i Amidays. Hvordan tror du fremtiden for analyse/tracking blir, og hva er de viktigste tingene å tenke på?

Jeg tror dette området både har og kommer til å utvikle seg utrolig raskt med tanke på det økende hensynet for personvern og dataprosessering. Samtidig som mulighetene innenfor datamodellering og prosessering øker og forbedres, blir det samtidig mer restriktivt hva vi kan samle inn og benytte av data, og et godt og trygt grunnlag er derfor essensielt fremover. Store aktører begynner nå å følge opp endringer i lovgivningen de siste årene, og stiller flere krav til annonsører og bedrifter i sin helhet. Det er derfor utrolig viktig å alltid holde seg oppdatert og å ha forståelse for de kontinuerlige endringene for å best mulig kunne rådgi og hjelpe kundene.

Hva slags byrå har du lyst å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg ønsker å bidra til det gode miljøet Amidays har klart å skape, som igjen skinner igjennom hos kundene. Dette er et sted hvor det er lett å trives, og jeg er veldig glad for å få bli med å styrke denne gode kulturen, og bidra til vekst- og suksesshistorier på tvers av kundene våre.