Tilbake

Hurra for vår første intern!

Hei Rebecca! Godt å ha deg ombord. Hvem er du?

Jeg er en glad, dedikert og hardtarbeidende student fra Haugesund som brenner for markedsføring og innovasjon! Jeg har alltid mye som foregår på en gang og det er det jeg trives aller best med. Jeg elsker å lære og være med på nye ting, slik at jeg kan få mest mulig kunnskap som jeg kan bruke og ta med meg videre i arbeidslivet.

Hva skal du jobbe med i Amidays?

Jeg er jo intern i Amidays, så mine arbeidsoppgaver er veldig varierende og det er mye skal læres. Jeg skal ha opplæring i Google Ads, Facebook Ads Manager, SEO, programmatisk annonsering, markedsføre Amidays og samtidig ha ansvar for andre administrative oppgaver. Jeg skal også skrive en egen rapport om Amidays og mulighetene for internasjonalisering, som Amidays forhåpentligvis kan bruke i senere tid! 

Du har en spennende bakgrunn. Vil du fortelle om hva du har studert?

Jeg startet å studere internasjonal markedsføring på Universitetet i Sørøst Norge, avd. Bø. Det første året ble jeg introdusert og interessert i innovasjon, og bestemte meg derfor for å ta en ekstra bachelor samtidig i innovasjon og entreprenørskap. I tillegg så var jeg svært aktiv i studentorganisasjoner! Jeg var markedsansvarlig for Start USN, nestleder for Start Norge og sponsoransvarlig og nestleder for fadderstyret. Jeg ble også ansatt som studentassistent for USN, avd. Bø, og hadde ansvar for utvekslingsstudentene på skolen. Høsten 2019 var jeg på utveksling i Australia og tok et semester på Queensland University of Technology (QUT). Der fikk jeg oppleve en annen kultur med spennende fag som jeg lærte mye av.

Hvordan tror du dette kan komme til nytte i arbeidslivet?

Jeg har lært utrolig mye i studietiden min om hva som fungerer best for meg og hvordan jeg jobber som person. Jeg har funnet ut hvordan jeg blir motivert, koordinerer og strukturerer mine arbeidsoppgaver. Det å ha vært aktiv i studentorganisasjoner har gjort at jeg er enda mer forberedt på arbeidslivet, ettersom vi hadde mye kontakt med næringslivet. Vi hadde mange møter, workshop og samarbeid med store organisasjoner og bedrifter. Det at jeg har funnet mine interesser i løpet av studiene hjelper også på motivasjonen min for å lykkes i arbeidslivet.

Til slutt: Hvorfor Amidays? 

Jeg så etter en praksisplass hvor det var rom for å lære og utvikle seg mest mulig, og Amidays er midt i blinken for det! Som intern i Amidays får jeg muligheten til å lære meg nye ting som jeg ikke lærte på studiene. Jeg har muligheten til å jobbe med digital markedsføring og samtidig være med å bidra med kreative og innovative ideer. Amidays er perfekt for meg ettersom jeg brenner for både markedsføring, teknologi og innovasjon!