Tilbake

Høyre og Amidays i nytt samarbeid

Høyre har valgt Amidays som rådgiver på bruk av markedsføringsteknologi. Forberedelsene frem mot lokalvalget i 2019 har allerede startet.

– For å sikre at vi også i fremtiden når ut til velgerne på en relevant og effektiv måte, må vi hele tiden tenke nytt i vårt kampanje- og markedsarbeid. Her spiller innhenting og bruk av data fra vår digitale annonsering en viktig rolle. Vi har derfor valgt Amidays som rådgivningsmiljø, sier Thoralf Granerød, markeds- og kampanjesjef i Høyre.

Samarbeidet omfatter teknologivalg, planlegging, oppsett og anvendelse av programmatisk annonsering, samt måling og analyse. Hensikten er dels å nå velgere med de lokale budskapene som oppleves mest relevante basert på data, og dels innhenting av innsikt fra annonseringen til bruk i annet kampanje- og markedsarbeid.   

– At Høyre med sin betydelige erfaring og in-house kompetanse har valgt å brette opp ermene sammen med oss, slik at vi kan bidra til å vinne valgkampen også i 2019, er en stor tillitserklæring. Vi har allerede kommet raskt i gang fordi vi tenker mye likt rundt både samarbeidsform og deling av kunnskap, sier Jakob Skåltveit, daglig leder i Amidays.

Samarbeidet fokuserer også på å ivareta personopplysninger godt innenfor gjeldende regelverk.

Les omtalen av saken i Kampanje her.