Tilbake

Hotan er vår nye programmatiske spesialist

Hotan har flere års erfaring som Ad-Operations Manager i Schibsted og har hatt ansvar for optimalisering, rådgivning og oppfølging av kampanjer for store og mellomstore annonsører bla. innen varehandel. I Amidays bidrar Hotan ytterligere til å styrke våre leveranser og tjenester innen programmatisk kjøp og anvendelse av annonseringsteknologi.


Hvem er du, Hotan?

Jeg er en målbevisst, strukturert og nysgjerrig person fra Stabekk. På fritiden er jeg en ivrig fotballentusiast, en som liker å reise for å oppleve nye ting og steder, og som liker å tilbringe kvalitetstid med mine nærmeste.

Hva går jobben din ut på som programmatisk spesialist?

Jobben min som programmatisk spesialist går ut på å bistå kunder med ekspertise og rådgivning innen automatiserte kjøp av annonseplasser. Ved hjelp av innsikt, data og analyse arbeider jeg for å maksimere effekten av medieinvesteringer. Slik hjelper jeg kundene med å nå sine mål.

Hva har du gjort tidligere, og hvordan tror du dette kan komme til nytte hos Amidays?

Jeg kommer fra stillingen som Ad Operations Manager i Schibsted. Her har jeg opparbeidet meg flere år med erfaring innen publisering og rådgivning. I tillegg har jeg hatt ansvar for å følge opp digitale annonsekampanjer for små, mellomstore og store annonsører. Fra tidligere har jeg en bachelorgrad i Anvendt Datateknologi fra Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet), hvor jeg har fått god innsikt i samspillet mellom datateknologi og mennesker.

Med detaljkunnskap om digital markedsføring fra publisistsiden, samt teknisk forståelse, har jeg et godt utgangspunkt for rollen som programmatisk spesialist i Amidays. Her vil jeg bidra med kunnskapen og erfaringene jeg har opparbeidet meg for å bedre kunne dekke kundenes behov.

Hvorfor bør annonsørene satse på programmatisk kjøp?

Ved å kjøpe annonser programmatisk oppnår annonsørene en rekke fordeler. Til forskjell fra direkte kjøp, har man mer fleksibilitet og kontroll over kampanjer. Dette gjør at det er større rom for optimaliseringer underveis. Med flere muligheter for målretting vil det også gi økt sannsynlighet for ønsket effekt. Derfor mener jeg at annonsører drar stor nytte av å kjøpe mer annonser programmatisk.

Hva slags byrå har du lyst til å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg ønsker å være med på å bygge et byrå som fokuserer på trivsel, godt samarbeid, kunnskap og prestasjon. Ved å fokusere på dette utvikler vi en sterk følelse av eierskap og motivasjon til bedriftens arbeid, utvikling og suksess.