Tilbake

Hils på Jørgen vår nye SEM spesialist!

Velkommen Jørgen. Hvem er du? 

Takker, endelig er jeg her! Jeg er en 31 år gammel Oslo-gutt fra Hauketo. Har bodd både i Belfast og Alabama, men trives best her hjemme. På fritiden er jeg mye med kjæresten og venner, hvor tiden går til reise, gaming og sosiale eventer, samt litt landeveissykling når jeg føler for å plage bilistene. 

Hva skal du gjøre som Senior Digital Specialist? 

Som Senior Digital Specialist skal jeg hjelpe med å drifte og utvikle betalt søk for Amidays og kundene. Jeg vil fokusere på øke vårt “Search as One”-tilbud og styrke konkurransedyktigheten til våre kunder på nett.

Hvilke erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays? 

Jeg har god erfaring med paid search, men også paid social og SEO, som vil komme godt til nytte når man ønsker å kjøre en helhetlig kampanje. Jeg har vært innenfor de fleste bransjer, men har kanskje mest erfaring i farma, bil, smykke og klesbransjen. 

Hva slags byrå har du lyst å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg håper å kunne styrke det gode arbeidet som alt er gjort, og videreføre en helhetlig leveranse for kunden gjennom alle distanser. Et byrå som jobber så tett på kunden at skille mellom byrå og kunde er liten, og leveransen er god. Samt et byrå som for alle ansatte er et bra, morsomt og trygt sted å dele meninger og erfaringer. Har alt inntrykket at Amidays er solide på dette, så videreføring av dette blir veldig bra!