Tilbake

Gaselle på første forsøk!

Hvert år gir Dagens Næringsliv et symbolsk og motiverende klapp på skulderen til virksomheter som vokser mye raskere enn røkla. Nå har Amidays fått Gaselle-status.


Status som Gaselle har ingen praktisk betydning, men er likevel en fin og hyggelig påminnelse om at det vi tror på og har bygget sammen så langt fungerer godt – sett fra et “blåruss-perspektiv”. Det er nemlig kun regnskapstallene som ligger til grunn for Gaselle-statusen, ingenting annet. 

 

Det vi tror kan være mer interessant å trekke frem i lys vår nyervervede status som et raskt dyr, er årsakene til resultatet. Her er noen av det vi har vektlagt helt fra oppstarten i mars 2017.  

 

  • Kultur og arbeidsmiljø er viktigere enn alt annet. Passer vi på hverandre og oppdragsgiverne våre, kommer alt annet positivt som en konsekvens. Blant annet sorte tall på bunnlinjen. 
  • Apetitt og nysgjerrighet på alt vi ikke kan, men som vi mener vi har gode forutsetninger til å kunne klare. Trygghet til å utforske og feile er særs viktig. 
  • Godt arbeid belønnes med mer arbeid. Våre oppdragsgivere har ofte tatt et tidlig “bet” på oss, og deretter involvert oss mer basert på gode erfaringer.
  • Faglig integritet betyr ikke at man må være “faglig høy på seg selv”. Det vi driver med er spennende, men businessen til våre oppdragsgivere er pri 1! 
  • Å bygge sammen! Ingen sitter med fasiten for hva som er best og riktig for vår fremtid. Når vi tenker og tar initiativ i felleskap, lykkes vi oftere. 

 

Tusen takk til alle dere som har trodd på oss, villet oss vel og gitt jernet for å utrette så mye som mulig på kort tid i fellesskap, enten dere er oppdragsgivere, tidligere ansatte, gode partnere eller med på innsiden av Amidays her og nå. Dere vet godt hvem dere er! Takk! Klapp dere selv på skulderen i lys av denne symbolske og motiverende anerkjennelsen fra DN. 

 

Gasellen føyer seg fint inn sammen med to gode kontorhundene og den alltid kamplystne katten vi har fra før. Litt moro er det også å kunne tikke av Gaselle-status som et nytt oppnådd mål på den interne ønskelisten vår. 

Stolt og glad hilsen fra oss i Amidays

Ønsket om Gaselle-status har vært på blokka i lang tid.

Gaselle-profilsiden om Amidays hos Dagens Næringsliv kan du besøke her: https://www.dn.no/gaselle/2021/918416846.