Tilbake

Fra intern til fast ansatt

Rebecca startet som intern hos Amidays i januar 2020. Hun er nå blitt fast ansatt som Campaign Manager. Hun skal jobbe med digital annonsering og være markedsansvarlig for Amidays.

Hva er det viktigste du har lært i den perioden du har vært intern i Amidays?

Jeg har lært så utrolig mye av å være intern i Amidays, så det er vanskelig å velge bare en ting. Jeg har for eksempel lært mye faglig som har vært nyttig og som jeg kan ta med meg videre i arbeidslivet. Det jeg har hatt som hovedoppgave og lært mye om er Facebook annonsering og det å være markedsansvarlig for Amidays. Jeg har vært heldig å lært mer om områder som jeg ikke har jobbet så mye med som Google Ads, SEO og programmatisk. Jeg har også vært på mange webinarer og tatt forskjellige kurs som var veldig interessant. Jeg har fått mye høyere faglig kunnskap og føler jeg har mulighet til å bidra med mitt eget arbeid videre i Amidays.

Hvilke tips har du til andre som vil gå fra intern til fast ansatt?

Når man skal ha internship så er det viktig å tenke litt langsiktig. Finn ut hva du ønsker å jobbe med og hvilken type bedrift du kunne tenke deg å jobbe i. Jeg ønsket å jobbe med digital markedsføring og i en mindre bedrift hvor man kommer tettere på arbeidet og de ansatte. Om du velger ut fra dine ønsker, så er du mer motivert og interessert, ettersom du har innstillingen at det er det du vil jobbe med i fremtiden. 

Det er viktig å være interessert slik at du lærer mest mulig i løpet av praksisperioden, for om man skal bli fast ansatt så må man kunne det man skal jobbe med. Det er også viktig å være motivert, og alltid vise at man ønsker å gjøre det beste man kan. Jeg sa aldri nei til en oppgave, selv om jeg ikke alltid visste hvor jeg skulle starte så ønsket jeg uansett å lære det. Det er viktig å være nysgjerrig, alltid spør om man ikke forstår noe fordi da lærer man mer av det. Hardt arbeid og innsats lønner seg alltid! 

Hvorfor vil du jobbe videre i Amidays?

Amidays er en fantastisk arbeidsplass hvor det er veldig lett å trives. Det er et utrolig bra miljø hvor alle står på og det er alltid åpenhet for forslag og ideer av alle. I Amidays så hjelper de ansatte hverandre og dette er noe jeg har hatt stor fordel av som intern der. Jeg har aldri følt meg som en “byrde”, selv om jeg har kanskje vært litt ekstra nysgjerrig på å lære/spørre om ting jeg ikke kunne noe om. Du får en følelse av at alle ønsker det beste for deg og det er høy kompetansedeling. Amidays er også i stadig utvikling og jeg syns det er utrolig givende å få være med på å videreutvikle selskapets strategi, vekstplaner og operasjonelle drift. 

Hva skal du gjøre i din nye stilling?

I min nye stilling som Campaign Manager skal jeg ha markedsansvar for Amidays på alle kanaler som innebærer strategi, planlegging og gjennomføring av aktiviteter på alle plattformer. Jeg skal også gjøre digital annonsering for våre kunder via kanalene Facebook, Instagram, Linkedin og Snapchat. Annonsering er viktig for dagens marked og kan være med på å sikre nødvendig synlighet og distribusjon av innhold til aktuelle målgrupper. Jeg skal ha løpende arbeid med kjøp, optimalisering og rapportering for våre kunder.