Tilbake

En takk fra oss i krisetider

Det er ingen selvfølge å kunne få lov til å arbeide smart og hardt. Derfor har vi lyst til å takke alle dem som gjør det mulig for oss å stå på og jobbe oss gjennom stormen. 

Det er er svært vanskelige tider for alle nå. Forrige uke skulle vi egentlig skrive en post om alt vi har fått til det siste året. Anledning var 3-årsdagen vår som et sunt og rasktvoksende byrå. Nå har fokus snudd og det handler om de virkelig viktige tingene. Å passe på hverandre, og sikre at vi i Amidays og kundene våre klarer oss som best vi kan.

I denne vanskelige tiden har vi lyst til å rette en stort TAKK til dere som bidrar mer enn det enhver tenkelig krisepakke, støtteordning eller oppmyket permitteringsregel noen gang vil gjøre. Vi har lyst til å si TAKK til oppdragsgiverne våre! 

Det er dere som gjøre at vi kan gjøre nytte for oss. Som gjør at vi kan jobbe! TAKK Techstep, Insignia, Propr, Eidsiva, KNA, Bavaria, PowerOffice, Inatur, Indem, Movement, Jotta, Data Respons, Nokian, Qicraft, Ravnø, Diar og Vianor. Dere vet alle hvem dere er. 

Den tilliten dere viser oss nå gjør at vi skal komme oss gjennom stormen. Vi skal klare harde kostnadskutt. Og vi kan kanskje unngå permitteringer. Men vi klarer oss ikke uten dere.

Takk for at dere gjør det mulig for oss å bidra med all kunnskapen og driven vår. Det er ingen selvfølge å kunne få lov å jobbe for alt det er verdt i dag. 

På vegne av oss i Amidays