Tilbake

Amidays, it’s your birthday!

16. mars 2017 var vi ute med nyheten. Vi skulle starte et uavhengig marketing byrå. Det er nøyaktig ett år siden. Så hvordan har det egentlig gått? Nå på ettårsdagen forsøker vi oss på en rask «state of the union».

Vi har hatt det moro! Vi har klart oss veldig fint. Og vi har såvidt begynt. Selv når det har vært noe lovlig travle dager (og netter), har vi hatt det bra oss imellom, med kundene våre og de flinke byråer vi jobber mye med. Og det vi er happy med. Veldig happy, faktisk. Å levere prima resultater på bekostning av det å bygge gode langvarige relasjoner, ville ikke vært suksess i vår bok.

Å oppsummere et helt år sånn på rappen, er selvsagt ikke så lett. Vi har fått til mye, men jammen også stanget hue i veggen. Til de av dere som er nysgjerrige på rikets tilstand, kan vi rapportere følgende:

  • Funka masterplanen? Vi ville starte et byrå som bidro til å gjøre hverdagen enklere for kunder og  bygge bro mellom marketing og teknologi. Og det har vi gjort i praksis. Stort sett hver dag, faktisk. Vi har fått veldig bra respons på det vi har hatt lyst til å gjøre.  
  • Har vi fått noen kunder? Ja! Og det er vi pokker så takknemlige for. Siden vi startet har vi fått tillit fra KNA, Eidsiva, Propr, Bavaria, Felleskjøpet, Insignia, Techstep, HTS, Inatur, Movement, NETS, Peanuts, Stokke og flere andre. Og nye er på vei inn.
  • Er det god butikk? Vel, alt er relativt. Men vi har til salt i maten og tar ut en lønn vi fint kan leve av. Og det er det viktigste. Også har vi sylta ned en del kroner i en krigskasse, slik at vi kan vokse mer! Tæring etter næring.
  • Er vi synlige nok? Nei, vi kunne godt vært mer frempå. Men når vi har ryddet tid og anstrengt oss maks for å løfte frem viktige temaer, så har det funka. Dobbeltside i DN, flere artikler på Kampanje.com, Medier24 og en rekke blogginnlegg har til en viss grad satt oss på kartet. Weben vår www.amidays.com har også blitt tålelig OK (synes vi selv).
  • Er vi blitt mange? Nei, her ligger vi litt bak skjema. Men vi er fire personer som jobber som syv. Minst. Og vi har nettopp signert en ytterligere knallsterk og bright rådgiver som virkelig vil styrke oss. Gleder oss veldig til å ønske personen velkommen nå snart! More info to follow! Nå leter vi etter Head of Social Media.
  • Er det trangt på kontoret? Ja, hvertfall mentalt, selv etter at vi fikk et litt mer space i august. Derfor skal vi ut av kontorfellesskapet hvor vi sitter allerede neste fredag. Vi flytter inn på vårt helt eget loft i Wergelandsveien 23B mellom Litteraturhuset og Kunstnernes Hus! Gleder oss som f….! En liten, men viktig milestone for oss.
  • Og veien fremover? Vi skal gjøre mye mer av det vi allerede gjør, det er hvertfall helt sikkert! For det funker. Også skal vi utvide tjenesteområdene, så sant det gir mening for kundene våre og uten at vi tar oss vann over hodet eller at det går på bekostning av kvaliteten vi skal, må og vil levere fra oss.
  • Annet? Vel, en litt morsom greie er at vi allerede i løpet av vårt første år ble “saksøkt” for å ha tatt et navn som noen borte i UK mente kunne forveksles med deres firmanavn. Helt i tåka, mente vi. Etter at vi viste dem at Amidays er varemerkeregistrert i Norge, Sverige og USA ble det imidlertid stille. Langt viktigere er da at vi har bestemt at 30 % av overskuddet i Amidays skal deles mellom alle ansatte, i tillegg til at ytterligere 10 % skal gå til felles moro og utvikling. Det føles riktig og bra med tanke på det vi har lyst til å få til sammen i årene som kommer.

Signing out. Her skal det jobbes videre. Ha en fin dag!

Glad hilsen fra Amidays på ettårsdagen

###

“In Da Club” med 50 Cent blir spilt høyt hos oss i dag! Enjoy. https://youtu.be/5qm8PH4xAss?t=48