Tilbake

Nye kollegaer fra MediaCom og RED

Vi har lagt oppstartsåret bak oss. Årsresultatet for 2017 er klart, og nå begynner Henrik C. Hernes, Ragnhild Skreden og Simen Wilsher Lohre, slik at vi sammen kan bygge videre. 2018 tegner til å bli spennende og bra! 

En lengre intervju om dette finner du også på Kampanje.com her: https://kampanje.com/tech/2018/06/amidays-ansetter-fra-mediacom-og-red-performance/

Oppstartsåret 2017 ble brukt til å plante et flagg og bevise hvordan en sterk bro mellom markedsføringsteknologi, data-dreven annonsering og markedskommunikasjon, bidrar til vekst og en enklere hverdag for norske annonsører. Amidays har så langt fått tillit fra kunder som KNA, Bavaria, Propr, Nets, Techstep/Apple, Eidsiva, Felleskjøpet, Stokke, Insignia, HTS, Movement, Inatur, Indem Advokatfirma med flere.

– Fortsetter vi å kombinere spisskompetanse innen bruk av marketing-teknologi med sterk forretnings- og kommunikasjonsforståelse i en enkel og tydelig samarbeidsform, bør vi kunne ta noe mer plass som en uavhengig aktør i markedet. Interessen for et hardtarbeidende lite rådgivningsmiljø som bla. leverer mediebyråtjenester på en 100 % åpen forretningsmodell, har vært bra, sier Jakob Skåltveit, daglig leder og rådgiver i Amidays.

Henrik C. Hernes kommer fra rollen som Marketing technologist og programmatisk-rådgiver i MediaCom, der han har bistått annonsører som IKEA og Volkswagen. Ragnhild Skreden kommer fra stillingen som performance spesialist i RED performance, der hun har jobbet med kunder som SATS Elixia og Lendo innen betalt søk og paid social. Amidays har også ansatt Simen Wilsher Lohre som controller for å sikre at det fortsatt holdes orden i de økonomiske sysakene.

– Som en spisset og samarbeidsvillig aktør, der man systematisk jobber med å åpne opp og redusere kompleksitet, representerer Amidays noe jeg tror på. Til tross for at jeg i dag jobber i et av de største og mest kompetente miljøene i Norge, tente jeg på visjonen og ideen bak Amidays. Åpenheten, den teknologiske grunnsteinen og anledning til å være med å bygge opp noe fra scratch, gjorde at jeg takket ja, sier Henrik Hernes, som begynner 1. august.

Årsresultatet til Amidays basert på ni måneders drift i 2017 endte på NOK 5,79 millioner i driftsinntekter og et driftsresultat på NOK 722.000. Inntektene stammer fra rene konsulentoppdrag og løpende bistand med mediekjøp og rådgivning innen bruk av digitale annonseringskanaler.

– 30 % av overskuddet i Amidays deles likt mellom alle ansatte. Selv om betingelser er en hygienefaktor mer enn motivasjonsfaktor, tror jeg det er hyggeligere å oppleve at kontinuerlig gode team-leveranser gir avkastning til gjengen som er hands-on, fremfor å se overskuddet forsvinner til et eierselskap langt unna den daglige driften, sier Jakob Skåltveit.

Fra venstre: Arvid Cedergren, Henrik C. Hernes, Jakob Skåltveit, byråhunden Aussie, Ragnhild Skreden og Simen Wilsher Lohre / FOTO: Nadia Frantsen