Tilbake

Amidays fem år – Hurra for alle som satset!

Gode kollegaer, små og store oppdragsgivere, samarbeidspartnere og venner av huset. Hurra for dere! Takk for at dere satset og trodde på oss! På femårsdagen har vi spesielt lyst til å feire alle dere som har hjulpet oss frem.

En forutsetning for å kunne gjøre det man mener er riktig og til å vise hvilket potensiale som bor i en selv og andre, er at man får muligheten. Til alle dere som gjennom guts, stå-på-vilje og høye ambisjoner har gitt oss muligheter på løpende bånd siden oppstarten 16. mars 2017: Takk for at dere har gitt oss en fighting chance! 

Hurra for dere som kom om bord som kollegaer – Vi vet at vi var et nytt og ubeskrevet blad når vi inviterte nye kollegaer til å være med å satse på å bygge opp Amidays som en fremtidig felles arbeidsplass. Fantastisk at dere tok valget på dere selv og oss! Vi er takknemlig – and then some! 

Takk til dere som valgte oss som vekstpartner – Det finnes større bransjeaktører med lengre fartstid enn oss. Som ambisiøse og proffe innkjøpere ønsket dere likevel oss som miljø i arbeidet med å nå egne ekspansive virksomhetsmål. Det krever guts. Vi håper vi har vist oss tilliten verdig. Vi skal stå på og levere, også i fremtiden! 

High five til alle flinke samarbeidspartnere – Dere kan og får til så mye! Enten dere jobber i vår ende av bransjen eller med kreativitet, innhold, design eller med annen kompetanse som kompletterer vår egen. Vi er stolte av at dere har valgt å tenke stort sammen med oss – og for at vi har kunnet ha det så gøy og lærerikt med dere underveis! 

Det er ikke lett å oppsummere fem år. Listen av ting vi er stolte over å ha oppnådd begynner å fylles, men her noen highlights, blant mange:

  • Bra folk – Tillit fra 25 ansatte gjennom årenes løp, som alle har satt sine fotavtrykk i Amidays på forskjellige måter. Det har fra dag én vært et mål å bygge arbeidsplassen sammen fordi vi tror det både er smart og morsomt. 
  • Spennende oppdrag – Muligheten til å bistå et 50-talls ambisiøse oppdragsgivere med stort og smått – fra vekstplanlegging til lønnsom utforsking av digitale mulighetsrom innen marketing til trygg og smart anvendelse av egne data, for å nevne noe. 
  • Nysgjerrighet – Konstant pilotering og raskt tilpasning på bakgrunn av det som ga best resultat i ulike situasjoner. Kompetanse, tjenester og tilnærming er i kontinuerlig endring. Å utfordre status quo, er det tryggeste vi gjør.
  • Anerkjennelse – Masse små og store symbolske klapp på skulderen underveis fra folk som vil oss genuint vel, enten det har vært tomler opp på utallige fagartikler, vinner av Årets Byrå x 2, Gaselle-status, Great Place to Work eller edelt fagprismetall.  
  • Frihet – En økonomisk helsetilstand, som har gitt oss handlingsrom til å kunne ønske menneskene vi har hatt tro på velkommen til å være med å bygge videre på det mangfoldige fellesprosjektet Amidays er og skal være. 

Vi er heldige som har fått lov til å forme vår egen arbeidsplass. Tusen takk til alle dere som har bidratt til å gi oss mulighetene. 

Gratulerer med dagen, folkens!