Tilbake

2 x Gull til Amidays

Det er alltid hyggelig med ekstern anerkjennelse for godt og hardt arbeid. Rett før jul fikk vi nettopp det under Annonsørforeningens store Max Marketing Mix konkurranse i form av to gull!  

 

Det edle metallet juryen tildelte oss kom fra arbeidet vårt for PowerOffice, som vi har utført i tett og løpende samarbeid med reklamebyreåt deres, Morgenstern. Kategoriene vi vant var i klassen «B2B» og «Online display, mobil og video». Spesielt moro var det at anerkjennelsen kom etter at MMM-juryen hadde evaluert hele 120 innsendte bidrag fra landets fremste annonsører og byråer. Mer om prisutdelingen og vinnerne i de øvrige klassene kan du lese mer om i denne Kampanje-artikkelen.

Har du lyst til å ta et dypdykk ned i detaljene for å forstå mer av hvilke utfordringer vi ønsket å løse og resultatene som er skapt for PowerOffice, har vi forsøkt å oppsummere dette på en egen case-side på sidene våre her. I 2019 kom vi også til topps i konkurransen ANFO Effekt i B2B-kategorien med PowerOffice, så dette er konsistent og effektivt arbeid over tid, mener vi.

God lesning!