Om oss

Ekspertise innen teknologi og markedskommunikasjon i en vennlig og enkel samarbeidsform. Det er oss. Men alt vi gjør handler om deg.

Samarbeid og åpenhet

Vi tar med oss erfaring fra flere bransjeledende arbeidsgivere og en rekke norske og internasjonale kunder. Som et selvstendig byrå kan vi imidlertid strekke oss litt lenger for deg, i tillegg til å kunne jobber raskere for å gjøre din hverdag som oppdragsgiver enklere. Vår sterke ambisjon om å forenkle det komplekse omfatter alle deler av vår virksomhet. For deg som kunde innebærer det alt fra enklere oppdragsavtaler uten side opp og side ned med klausuler, finjuss og bindinger til full åpenhet om hvordan hver krone av mediebudsjettet ditt ble anvendt sist måned.

Navnet Amidays

Hvorfor navnet Amidays? Ami betyr venn og days betyr… dager. Dager med venner, altså. I en verden der teknologi, roboter og bruk av data er essensielt for å lykkes, handler god kommunikasjon heldigvis fremdeles om mennesker. Vi tror smart digital markedsføring i kombinasjon med en genuint velmenende og tydelig samarbeidsform gjør hverdagen bedre for deg – og oss som bistår underveis for at du skal lykkes.

Jakob Skåltveit / Daglig leder og co-founder

Jakob kommer fra stillingen som Director of Marketing Services i Making Waves, der han også var partner i  The North Alliance. Tidligere var Jakob Director of Marketing Communications i Gambit Hill+Knowlton Strategies. Her arbeidet han på tvers av markedsføringsdisipliner i tett samarbeid med en rekke norske og utenlandske reklame-, medie-, content-, performance- og digitalbyråer for å sikre helhetlig og integrert markedsføring.

[email protected]
+47 905 65 902

Arvid Cedergren / Operasjonelt ansvarlig og co-founder

Arvid kommer fra stillingen som Head of Media and Distribution i Making Waves med ansvar for strategisk og operativ bruk av annonseteknologi. Før Making Waves var Arvid leder for programmatic i Schibsted Media Group, der han var sentral i oppbyggingen av Schibsteds annonsebørs i Norge med ansvar for programmatisk annonsering og datatjenester til konsernets norske mediehus, som Aftenposten og VG.

[email protected]
+47 917 17 947

Henrik C. Hernes / Rådgiver markedsføringsteknologi

Henrik har tidligere vært Marketing Technologist og fagansvarlig for Programmatic i MediaCom etter å ha hatt stillingen som programmatic buying planner. Her hadde han ansvaret for for programmatisk kjøp og bruk av data for kunder som IKEA, Volkswagen mf. Henrik arbeider med rådgivning innen markedsføringsteknologi, programmatisk kjøp og automatisering av annonsemateriell (DCO).

[email protected]
+47 930 64 448

Ragnhild Skreden / Rådgiver betalt søk og sosiale medier

Ragnhild har bakgrunn som Performance specialist i RED Performance, der hun hadde løpende ansvar for annonsering ved bruk av Adwords, Bing, Facebook, Instagram, LinkedIn mm. for både norske og nordiske kunder. Ragnhild arbeidet med kampanjeplanlegging, målgruppebygging, oppsett og strukturering av annonsekontoer, samt kjøp og løpende optimalisering

Ragnhild@amidays.com
+47 906 34 273

Jenny Vassileva / Senior performance rådgiver

Jenny er ekspert på performance marketing med hovedfokus på betalt søk og Adwords. Hun har tidligere bakgrunn fra Google, der hun var Agency Relationship Manager med ansvar for Skandinavia, samt AdWords-account manager og optimaliseringsekspert.  Jenny har omfattende erfaring som rådgiver for en rekke større kunder og merkevarer innen B2B og B2C, og har arbeidet med betalt søk, Adwords, performance marketing, webanalyse og konverteringsoptimalisering i snart 10 år.

[email protected]

Simen Wilsher Lohre / Controller

Simen er utdannet økonom fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet. I Amidays jobber Simen med oppgaver tilknyttet regnskapsføring og samarbeidet med revisor og våre kunder og leverandører.

[email protected]

Bjørnar Løvtangen / Designer

Bjørnar er digital grafisk designer med bakgrunn som Lead Graphic Designer i Venture Factory, designer i Gambit Hill+Knowlton og Forsvaret. Bjørnar har solid og bred erfaring fra leveranser til en rekke norske og internasjonale aktører. I Amidays leverer Bjørnar digitale annonser, illustrasjoner og digitalt design til kunder som trenger produksjonsbistand. Han har også kompetanse på front-end og webutvikling.

[email protected]