Tilbake

Velkommen til Hashir, vår nye programmatiske spesialist!

Hashir skal jobbe som programmatisk- og ad-tech-spesialist i tillegg til å jobbe med digital rådgivning og oppfølging av kunder. Han har tidligere jobbet som Ad-Ops Manager i Schibsted og kommer rett fra en stilling som Programmatic Specialist i Amnet/Amplifi (Dentsu). 

Hvem er du, Hashir?

Jeg er en strukturert, målbevisst og blid person fra østkanten av Oslo. Jeg er veldig glad i å spille fotball og tilbringe tid med mine nærmeste. Jeg brenner for å lære nye ting og er alltid klar for nye utfordringer.

Hva går jobben din ut på som programmatisk spesialist?

Kort fortalt vil jobben min som programmatisk spesialist innebære å rådgi og hjelpe kundene med automatiserte kjøp av annonseplasser ved hjelp av innsikt, data og analyse. Dette er viktig for å styrke og verdiøke markedskommunikasjonen til kundene ved å være tilstede til rett tid, med rett budskap og til riktig bruker.

Hva har du gjort tidligere, og hvordan tror du dette kan komme til nytte hos Amidays?

Jeg har en bachelorgrad i Anvendt Datateknologi fra Høgskolen i Oslo/Akershus som gjør at jeg har veldig god teknisk forståelse. Etter å ha jobbet en stund på AdOps i Schibsted og som programmatisk spesialist i Amnet/Amplifi (Dentsu) har jeg også tilegnet meg veldig mye kunnskap innen digital markedsføring. Alt dette kombinert gjør at jeg står veldig sterkt både teknisk og faglig (Martech). Jeg tror mye av det jeg har gjort til nå og mye av det jeg kommer til å gjøre fremover vil komme til godt nytte hos Amidays.

Hva tror du annonsørene bør tenke på når de kjøper annonser programmatisk?

Jeg mener det er viktig å tenke på hvor effektivt programmatiske kjøp kan være kontra tradisjonelle direktekjøp. Jeg har jobbet med begge deler siste årene og ut ifra mine egne erfaringer kan jeg trygt si at det er blant annet mye enklere å frekvensstyre på tvers av publisister, muligheter for målretting mot ulike målgrupper er lettere og at all kjøp foregår i sanntid som gir oss mulighet til å optimalisere når som helst. Det er spesielt viktig at annonsørene er klar over at deres investeringer og merkevare er i trygge omgivelser.

Hva slags byrå har du lyst til å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Amidays er et spennende byrå med veldig høy kompetanse og dyktige ansatte. Jeg mener det er mange gode muligheter for meg til å vokse her både faglig, sosialt og generelt som person. Det er viktig for meg å være med å fortsette å bygge opp Amidays til et byrå med høy digital kompetanse og at vi alltid bidrar til å nå kundenes forventninger og mål.