Tilbake

Kristoffer er vår nye Head of SEM og seniorrådgiver!

Kristoffer arbeider som Head of SEM / Seniorrådgiver i Amidays. Han er ansvarlig for den totale betalt søk leveransen og hvilken strategisk rolle betalt søk skal spille i mediemiksen. Med over 7 års erfaring innen søk og bruk av teknologi og data, vil Kristoffer både jobbe strategisk og operativt med hvordan effektivisere og utvikle Amidays´ kunder.


Hei Kristoffer! Godt å ha deg ombord! Hvem er du?

Jeg er en sosial, aktiv og resultatdrevet person fra Fredrikstad som i 10 år har bodd, studert høyere utdanning og jobbet i Oslo. I fjor flyttet jeg og min kone tilbake til Fredrikstad da vi ønsket større plass og umiddelbar nærhet til sjø og natur. Jeg elsker å reise og oppleve nye destinasjoner og opplevelser i både inn- og utland, der god mat og drikke en viktig del av reisen. Jeg drives av nye utfordringer, teknologi og innovasjon noe som passer perfekt med min nye hverdag i Amidays.

Hva har du gjort tidligere, og hvilken erfaring tror du kan komme til nytte hos oss?

De siste 8 årene har jeg jobbet i byrågrupperingen GroupM, der jeg blant annet har jobbet som Head of SEM og Head of Delivery, SEM. Dette er to roller som innebærer at man jobber både strategisk og operativt med både kunder og teknologi. Dette har gitt meg en god forståelse for hvilken rolle søk skal spille i den totale mediemiksen, men også hvordan man bør jobbe smart og effektivt med søk som plattform. Det innebærer strategisk utvikling av kunder og deres søkekontoer, omstrukturering og tilrettelegging for vekst, og effektivisering av optimaliseringen.

Hva går jobben din ut på som Head of SEM?

Mitt ansvar vil være å fortsette å utvikle en solid rigg og grunnmur for Amidays` SEM leveranse, der man kan være trygg på at vi sammen med kunden skal finne den beste løsningen som skal gi god vekst og effektiv annonsering. Her skal du kunne forvente trygge sparringspartnere, solid leveranse og i god synergi med de andre annonseplattformene. 

Hva er det morsomste med å begynne i et ungt independent-byrå, tror du?

Det må være at man kommer tettere på- og kan enklere vokse med kundene. Du blir deltagende i en større del av leveransen og får spillerom til å ta beslutninger for å rigge oss til fremtidig fokus og vekst. Jeg gleder meg også til å sette mitt preg på leveransen og Amidays som byrå.