Tilbake

Hils på Kristine!

Kristine jobber deltid på Paid Social teamet hos oss i Amidays. Som utdanningsbakgrunn har Kristine en bachelor innen markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og erfaring fra arbeid med sosiale medier. I tiden fremover skal hun jobbe med å opparbeide seg ytterligere kunnskap om sosiale medier, kjennskap til våre fine kunder og alt som rører seg i mediebransjen.

Hei Kristine! Godt å ha deg ombord. Hvem er du?

Hei! Jeg er en 24 år gammel positiv, glad og hardtarbeidende jente fra Oslo. Jeg har alltid hatt en stor interesse for kreativt arbeid, og ønsker nå å lære mer om markedsføring samt ta i bruk all kunnskap jeg har innenfor dette markedet. Interessen for det kreative kommer fra min bakgrunn som profesjonell danser og koreograf. Med min nysgjerrighet og driv for å lære nye ting, gleder jeg meg masse til tiden fremover i Amidays!

Hva skal du jobbe med i Amidays?

Jeg skal jobbe deltid som Associate Digital Spesialist i selskapet. I starten er det mye som skal læres og settes inn i, men fokuset blir etter hvert å bistå kundene på best mulig måte gjennom de ulike sosiale plattformene.

Du har en spennende bakgrunn. Vil du fortelle om hva du har studert?

Jeg har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI, hvor jeg tok valgfag innenfor sosiale medier og bærekraft. Parallelt med bachelorskriving fikk jeg opparbeidet meg kunnskap om markedsføring i sosiale medier gjennom Spoon Agency hvor jeg jobbet i et år.

Hvordan tror du dette kan komme til nytte i arbeidslivet?

Gjennom studietiden var jeg innom mange ulike fag og temaer, som var med på å sikre meg god kunnskap innenfor markedet. Jeg fikk også en forståelse for hvordan jeg jobber best og hva min klare interesse er innenfor markedsføring, nemlig det kreative med annonser og innhold.

Hvordan tror du dette kan komme til nytte i arbeidslivet?

Neste steg videre fra studietiden, var for meg å finne et sted jeg kunne både vokse og lære videre om digital markedsføring. Amidays gir meg nettopp denne muligheten til å kunne få et innblikk i den digitale siden av markedsføring og praktisere den i større grad. I tillegg fikk jeg et super godt inntrykk av at dette kan være et miljø hvor jeg kan videreutvikle meg.