Tilbake

Felix er vår nye intern

Som intern vil Felix lære om alle de forskjellige grenene innenfor Amidays, samtidig som han utvikler en dypere forståelse av bransjen som en helhet. Han tar siste året på en Bachelorgrad innen Business Administration, og har valgt å bruke sitt siste semester som intern hos Amidays.


Velkommen til Amidays, Felix! Hvem er du??

Jeg er en 22 år gammel student som for øyeblikket studerer bedriftsøkonomi her i Oslo. I ung alder flyttet jeg til Luxembourg hvor jeg fullførte utdanningen min, før jeg bestemte meg for å flytte tilbake til Norge for å ta en bachelorgrad. Jeg er en positiv, engasjert og dedikert person som ser frem til utfordringene som vil bli presentert for meg her hos Amidays. Jeg er glad i nye utfordringer og er glad for muligheten jeg har fått her hos Amidays til å videreutvikle min kompetanse.

Hva skal du gjøre i Amidays, og hva gleder du deg mest til?

Ettersom jeg skal være praktikant resten av dette semesteret forventer jeg at det vil være stor variasjon i arbeidsoppgavene. Jeg skal ha introduksjonskurs i SEO, SEM, google ads og programmatisk markedsføring. Mot slutten av praksisperioden min skal jeg skrive en rapport om firmaet som forhåpentligvis kan komme til nytte for Amidays i fremtiden. Jeg ser frem til å få en dypere kunnskap om den digitale markedsføringsbransjen som helhet.

Du har en spennende bakgrunn. Vil du fortelle om hva du har studert og hvordan det kan komme til nytte i arbeidslivet?

De siste to årene har jeg studert bedriftsøkonomi og har jobbet med affiliate markedsføring ved siden av studiet. Selv om studiene ikke har vært helt relevante for markedsføring, har jeg de siste tre årene jobbet deltid for et digitalt markedsføringsselskap. Derfor har jeg hatt noen erfaringer med SEO og andre aspekter av bransjen. Jeg har imidlertid fortsatt mye å lære om digital markedsføring og føler at jeg bare har skrapet overflaten. Derfor ser jeg veldig frem til å utvikle meg videre med Amidays og få et bredere perspektiv av markedsføringsbransjen.

Du studerer og har et internship, rekker du å gjøre noe annet morsomt på fritiden din?

Ved siden av praksisplassen min vil jeg ha to klasser som jeg må delta på. Men i løpet av helgene vil jeg fortsatt finne tid til å gå på ski, spille fotball og reise. Jeg brukte 14 år på å spille konkurranse fotball, men på grunn av pandemien har det blitt mindre fotball den siste tiden. Jeg spiller derimot fortsatt fotball med venner ellers er jeg glad i å følge med på Premier League. Når jeg har fri fra jobb og skole elsker jeg å reise og oppleve nye kulturer og steder. Noen av favoritt landene jeg har vært i er Kambodsja, Sri Lanka og Cuba.

Til slutt, hvorfor valgte du Amidays?

Jeg var på utkikk etter en praksisplass for mitt siste semester og kom over en Amidays annonse. Jeg likte godt filosofien til selskapet, og tenkte at dette var en god mulighet til å utvikle mine ferdigheter innen digital markedsføring. Det virket som en åpen arbeidsplass som verdsetter kreativitet og innovasjon, noe jeg synes er viktig for en bedrift.