Vi søker etter bra folk!

January 15th, 2018 Posted by Aktuelt 0 comments on “Vi søker etter bra folk!”

Andre halvår gikk i ett, og før jul fikk vi enda mer spennende jobb. Derfor har vi satt opp www.amidays.com/jobb, der du nå finner to aktuelle stillingsutlysninger og våre tanker om hva som skal til for å lage en god arbeidsplass.

Nå er vi der hvor vi har etablert en god grunnmur for Amidays i form av struktur, verktøy, en sunn økonomi og ikke minst – masse spennende jobb for ambisiøse kunder. Da er også tidspunktet riktig for å ta et nytt steg mot et av de målene vi virkelig brenner for, nemlig å skape en prima arbeidsplass for andre enn oss selv. Skal vi vokse Amidays videre som byrå i tråd med våre egne høye ambisjoner, så trenger vi noen skikkelig bra folk å vokse sammen med. Nå har vi lyst til å treffe deg som kompletterer oss, og har lyst til å sette ditt eget fotavtrykk på utviklingen vår fremover.

Om du er nysgjerrig på hva vi selv tenker om det å jobbe i Amidays, eller ønsker å forstå mer av hva vi tror på og hvilke muligheter vi kan bidra til å gi deg, så håper vi du vil ta en sving innom www.amidays.com/jobb. Akkurat nå søker vi etter en Performance Marketer / Programmatic Manager og en Head of Social Media. Ta gjerne en kaffe med oss om du vil vite mer. Vi håper å høre fra deg!