Ledig stilling: SEO-rådgiver

February 8th, 2019 Posted by Aktuelt, Jobb 0 comments on “Ledig stilling: SEO-rådgiver”

I Amidays er vi spesialister på datadrevet markedsføring og rådgivning om hvordan virksomheter kan bruke markedsføringsteknologi for å vokse. Men vi vil noe mer. For å gi gode råd om nettopp samspillet mellom betalt og ikke-betalt nettrafikk, ønsker vi oss en god SEO-kollega.

Amidays er et tydelig alternativ til de store internasjonale byråene. Vi har en annen forretningsmodell og et annet mind-set. Vi er 100 % teknologi-nøytrale og mener objektiv rådgivning basert på sterk forretningsforståelse og førstehånds fagkunnskap skaper de sterkeste resultatene. Vi som jobber i Amidays har bakgrunn fra Making Waves / NoA, Schibsted, Google, MediaCom, RED og Hill+Knowlton. Det gir oss ballast og erfaring, uten at det hindrer oss i å tenke nytt eller utfordre status quo.

Nå ser vi etter deg som har kunnskapen og egenskapene som trengs for å hjelpe oss med å vokse videre innen rådgivning på organisk søk / SEO. Du vil selvsagt også inviteres med til å videreutvikle oss som byrå, i tillegg til å utvikle SEO somt fag. Hos oss jobber vi alltid i tett samarbeid for å sikre deling av perspektiver, erfaring og kompetanse.

Vi tilbyr nye vekstmuligheter

I stillingen som SEO-rådgiver ser vi for oss at du tar ansvaret for å bygge opp fagområdet rundt SEO og står for kundeleveranser knyttet til dette. Det innebærer alt fra å definere hvilke tjenester vil skal tilby våre kunder til hvordan sterke SEO-leveranser bør inngå som en integrert del av våre øvrige tjenester for å skape vekst for våre oppdragsgivere. Vi ser etter deg som trigges av helheten. Hos oss vil du få et sjeldent stort spillerom til å sette ditt eget preg på et nytt forretningsområde, i tillegg til vekstmuligheter som få andre i bransjen kan by på.

Hva kjennetegner deg?

Vi tror arbeidserfaringen din omfatter både teknisk og innholdsmessig SEO, enten du har bakgrunn fra å ha jobbet inne i en virksomhet eller vært rådgiver i et byrå. Om du har lang eller kort arbeidserfaring, spiller for oss mindre rolle, så lenge du kan vise oss at du har kompetansen, personligheten og innstillingen som gjør at du vil stå på for å utvikle deg selv, kundene våre og oss som byråfelleskap.

Er vi en god match?

Et kjennetegn ved oss som jobber i Amidays, er at vi har en sterk selvgående drive, uten å være utpregede individualister. Det er en klar fordel om du kjenner deg igjen i dette. Vi setter lærevillighet og nysgjerrighet svært høyt, så vi tror du liker å dele erfaringer med dem rundt deg.  Det er ikke så viktig for oss at du kan alt, men du må være villig til å brette opp ermene for å bidra der det trengs, når det trengs, selv om enkelte oppgaver ligger litt på siden av dine primære ansvarsområder. Det skaper læring på tvers og gir ofte nye perspektiver.

Trygg start-up erfaring

Som en del av vårt miljø vil du involveres tidlig i en svært spennende reise. En reise som gir deg stor innflytelse på utviklingen, tjenestene og kulturen vi bygger. Med på kjøpet får du også en sjeldent god mulighet til å få verdifull start-up erfaring, men uten risikoen gründerlivet ofte byr på. Både kundene og økonomien er allerede trygt på plass. I tillegg får du muligheter til å vokse faglig, personlig og trolig inn i nye fremtidige roller etterhvert som vi utvikler oss og skal ansette folk som kommer etter deg.

Arbeidsoppgaver

 • Eie og utvikle fagområdet SEO fra A til Å
 • Utvikle vårt tjenestetilbud innen SEO sammen med våre øvrige tjenester
 • Bidra til å kommersialisere kunnskapen og erfaringen din
 • Gi god faktabasert rådgivning direkte til våre kunder
 • Rapportering og innsiktsanalyse med klare anbefalinger
 • Faglig oppdatering av dine kollegaer, som alle har lyst til å lære mer av deg
 • Bidrag til videreutvikling av våre digitale annonseringstjenester
 • Bidrag til internt arbeid knyttet til utvikling av Amidays som selskap

Bakgrunn og erfaring

 • Minimum 3 års erfaring med SEO, med vekt på teknisk kompetanse og erfaring
 • Utdanning fra høyskole / universitet, men relevant arbeidserfaring kan også veie opp
 • Sterk interesse for digital markedsføring og SEO spesielt, og gjerne med en god apetitt på å bli best på ditt område
 • Gjerne erfaring fra å arbeid med ulike typer kunder og bransjer, både på teknisk SEO og innholds-SEO
 • God kunnskap om javascript, html, css m.m.
 • Vant til å jobbe med Google Analytics, Google Tag Manager og Google Search Console
 • Interesse eller erfaring knyttet til betalte kanaler som Google Ads, Programmatic og Paid Social er en fordel, men ikke et krav

What’s in it for you?

 • Innflytelse og tillit i et omfang, som vil tror vil overraske deg svært positivt
 • Trygghet i et nært og godt miljø, der du definitivt vil utgjøre en forskjell
 • Muligheten til å jobbe med og lære fra kollegaer som har fått til mye bra tidligere
 • Lønn, pensjon og øvrige konkurransedyktige betingelser
 • Muligheten til å sette ditt eget fotavtrykk på et raskt voksende byrå fra start

Kontaktinformasjon

Det viktigste for oss er ikke at du matcher alt i denne stillingsutlysningen. Men syns du vi høres ut som en bra gjeng å jobbe med, hører vi gjerne fra deg. Om du er nysgjerrig og har lyst til å vite litt mer eller bare ønsker å sende over noen linjer om deg selv for å invitere deg til en kort prat fremfor å sende over en lang søknad, er det selvsagt også helt OK.

Ring eller send en epost til Jakob Skåltveit, daglig leder i Amidays på 90565902 eller [email protected].

Tags: ,