Velkommen til Arne, vår nye Head of Paid Social

juni 16th, 2022 Posted by Aktuelt 0 comments on “Velkommen til Arne, vår nye Head of Paid Social”

Bli kjent med Arne! Arne har jobbet med paid social i ti år på både kunde- og byråsiden. Som Head of Paid Social skal han sørge for at vi i Amidays er fremoverlente innen fagområdet.

Hei Arne! Godt å ha deg ombord! Hvem er du?

Takk! I all ydmykhet – Jeg føler meg allerde som hjemme! Jeg er en entusiastisk og tydelig sørlending som stort sett ser en god grunn til å smile! Som type liker jeg å sette preg og gjøre en forskjell. Med positiv intensjon ønsker jeg å utfordre dem rundt meg, såvel som meg selv. I jobben brenner for å få både kolleger og kunder til å drømme enda større og ta i bruk alle de utrolige verktøy som ligger like foran nesa på dem!

Hvilken erfaring har du som kan komme til nytte hos Amidays?

Jeg har jobbet med paid social i ti år på både kunde- og byråsiden. De siste fem årene har jeg vært med å bygge opp digitalbyrået Digital Opptur og ledet deres Paid Social avdeling. Tidligere har jeg også jobbet i NRK, Walt Disney og National Geographic Channel. Jeg har veldig store ambisjoner for hva som er mulig å gjøre for alle de spennende kundene til Amidays sammen med de drøyt flinke menneskene som allerede jobber her!

Hva går jobben din som Head of Paid Social ut på?

Som Head of Paid Social vil min oppgave være å sørge for at vi er så fremoverlente og flinke på  fagområdet Paid Social som overhode mulig. Min målsetting er å overgå kundens forventninger til hva de trodde var mulig. Amidays har alle mulige forutsetninger for å være det selvsagte førstevalget til enhver virksomhet som ønsker å lykkes med sosiale medier. Paid Social spiller en helt avgjørende rolle i det å skape vekst og utvikling, så jobben min er svært viktig og spennende!

Hva gleder du deg mest til fremover?

What’s not to like?! Jeg gleder meg til å  komme i gang. Jeg er veldig stolt over å være en del av et lag med så mye kompetanse og erfaring. Amidays holder et skyhøyt faglig nivå og har klart å bygge en kultur andre bør misunne.


Tags: , ,