Erik er vår nye SEO rådgiver!

februar 22nd, 2021 Posted by Aktuelt 0 comments on “Erik er vår nye SEO rådgiver!”

Erik jobber med alt fra søkeordsanalyser til gjennomføring av tekniske SEO audits. Med erfaring fra oppsett og utvikling av nettsider, hjelper Erik kundene med å optimalisere for organisk synlighet i søkemotorer. Erik har en bachelorgrad i medievitenskap fra UiO og har erfaring fra eget netthandelselskap.


Velkommen, Erik! Hvem er du og hva skal du gjøre i Amidays?

Jeg er en 27 år gammel mann fra Oslo med interesse for alt som rører seg innenfor tech-verdenen. I Amidays skal jeg først og fremst jobbe med SEO i tett samarbeid med vår Head of SEO. Jeg kommer nok også til å bruke min erfaring til å bidra teknisk innenfor andre områder. Avkobling utenfor jobb foregår stort sett med motoriserte kjøretøy på to og fire hjul.

Hvorfor bør bedrifter jobbe effektivt med SEO?

Organisk søk er ofte en av de viktigste kildene til trafikk og synlighet for bedrifter. Ved effektivt SEO-arbeid vil man kunne oppleve økt pågang og engasjement fra eksisterende kunder – og ikke minst potensielle nye kunder. SEO er også en avgjørende komponent i salgsstrakten, og godt teknisk SEO-arbeid i bunn er gjerne del av en viktig grunnmur for alt annet vi gjør her i Amidays.

Hva slags byrå har du lyst til å være med å bygge, nå som du blir en del av oss?

Jeg ønsker å videreføre og bli en del av den tette kundekontakten Amidays har med alle sine gamle og nye kunder, og tilby min kompetanse for å hjelpe alle kunder enda et hakk videre på SEO-biten. I tillegg har jeg lyst til å bidra til at Amidays skal fortsette å være et fantastisk sted å jobbe både faglig og sosialt, det tror jeg kommer både oss og våre kunder til gode!

Til slutt: Hvorfor Amidays?

Jeg har hatt et øye på Amidays over lenger tid gjennom ulike bransjenettsteder. Spesielt har jeg lagt merke til at Amidays har en litt unik tilnærming, og opptrer som en tett vekstpartner for kundene sine. Dette er i tråd med min egen filosofi, og etter å ha fått snakket med teamet her var jeg ikke i tvil om at dette var en god match!


Tags: , ,